5 avantaje ale sistemului de monitorizare GPS

de | | 3 Minute

Avantajele unui sistem de monitorizare GPS

Una dintre cele mai importante responsabilități ale managerilor de flotă este legată în mod direct de resursa financiară din cadrul flotei, drept urmare, reducerea costurilor este un obiectiv permanent întâlnit în cadrul acestor afaceri. Din pasiune și din dorința de a veni în ajutorul managerilor de flotă auto, noi, Alarma.ro, ne străduim să îți oferim cea mai bună soluție de reducere a cheltuielilor – sistemul de monitorizare gps

Sistemul de GPS auto de la Alarma.ro vine la pachet cu toate funcțiile de care ai nevoie pentru o bună administrare a flotei tale, indiferent de tipul sau dimensiunea acesteia. Mai mult decât atât, toate avantajele pe care ți le dorești, în calitate de manager, sunt incluse la pachet! Mai departe, îți vom prezenta doar 5 dintre beneficiile pe care ți le oferă sistemul de monitorizare GPS de la Alarma.ro și modul în care acestea te ajută să faci economii substanțiale în bugetul flotei tale.

  1. Optimizarea rutelor

Prin intermediul sistemului de monitorizare GPS vei putea gestiona cu ușurință rutele pe care le vor parcurge șoferii tăi, având astfel posibilitatea de a alege traseele optime pentru a ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil și pentru a economisi cât mai mult carburant. În plus, toate detaliile legate de rute, consum, pauze sunt stocate și generate sub formă de rapoarte, pe care le poți accesa în orice moment, deținând un control sporit asupra flotei tale. Prin intermediul acestor rapoarte, eventualele probleme care conduc la un consum excesiv de resurse pot fi identificate și înlăturate cu ușurință.

  1. Combaterea furturilor

Din nefericire, furtul de carburant este o problemă des întâlnită în desfășurarea activităților de transport, motiv pentru care sistemul de monitorizare semnalează imediat orice scădere bruscă a combustibilului. În special, în cazul vehiculelor de mare tonaj, Alarma.ro dispune de sonda litrometrică, menită să măsoare permanent nivelul carburantului, prin simpla sa amplasare în rezervor. Acest dispozitiv vine în completarea sistemului de monitorizare, oferind informații suplimentare care te ajută să reduci semnificativ consumul.

  1. Antrenarea șoferilor

Deoarece fiecare om este diferit în felul său acest lucru se reflectă și în maniera de a conduce. Unii șoferi din cadrul flotelor auto pot prezenta un stil de condus agresiv exercitat prin accelerări sau frânări bruște, depășirea limitelor de viteză, fapte care conduc spre un consum exagerat de carburant. Sistemul de monitorizare de la Alarma.ro te ajută să antrenezi șoferii în adoptarea unui stil de condus defensiv, reducând astfel consumul dar și riscul eventualelor accidente care pot duce la scurgeri de bani.

  1. Întreținerea vehiculelor

În cadrul flotelor auto, responsabilitățile unui manager sunt nenumărate, motiv pentru care aceștia uită adesea de termenele de plată obligatorii. Sistemul nostru de monitorizare GPS are mereu grijă să îți amintească din timp de efectuarea plăților, pentru a evita neplăcerile unor sancțiuni legate de expirarea ITP, RCA, CASCO. Iar legat de costurile sistemului Alarma.ro nu trebuie să îți faci nici o grijă, deoarece oferta noastră este de doar 145 de euro per mașină, cu licență standard pe o perioadă de 2 ani!

  1. Alertele de monitorizare

Alegând acest sistem de monitorizare GPS nu alegi doar un echipament tehnologic, ci alegi un asistent de încredere, care te va alerta în legătură cu orice neregulă depistată la autovehicule. Acesta oferă securitatea de care ai nevoie, în funcție de condițiile definite de către tine. Mai mult, Alarma.ro te va înștiința și în cazul în care șoferii tăi vor încerca să parcurgă kilometri în interes personal. Orice neregulă este semnalată în timp real, pe orice device la care te conectezi. Astfel, vei putea rezolva problemele într-un timp cât mai scurt și eviți agravarea acestora.

Acestea sunt doar 5 avantaje pe care ți le oferă sistemul de monitorizare GPS, dar multe altele le vei descoperi chiar din primele momente ale instalării acestuia. Dacă visezi să economisești cât mai mulți bani, să depui mai puțin efort dar să ai și rezultate îmbunătățite, Alarma.ro îți transformă visul în realitate cu o ofertă de nerefuzat!

Doar 145 de euro/mașină pe o perioadă de 2 ani și monitorizarea devine mai simpla ca oricând.

Încearcă acum!


Comunicat de presă

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu, urmărește rubrica specială SAS Grup – Alarma.ro