S-au anunțat artiștii tehno prezenți la Untold 2017

de | | < 1 Minute

S-au anunțat artiștii tehno prezenți la Untold 2017

Nu doar scena de pe Cluj Arena va atrage publicul venit la Untold 2017, ci și scena Galaxy promite deja multe momente de neuitat pentru festivalieri!

Organizatorii Untold 2017 anunță faptul că pe scena Galaxy vor urca cei mai cunoscuți artiști tehno din lume! Cei șase artiști vor fi pentru prima dată pe aceeași scenă a unui festival din România.

Noua constelație „dezvăluită” de organizatori

Pe lângă cele 7 superstaruri ale muzicii electronice care au fost deja anunțate – Armin van Buuren, Afrojack, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, Martin Garrix și Steve Aoki, muzica tehno va fi bine reprezentată la Untold 2017!

Care sunt cei șase artiști tehno prezenți la Untold 2017? Dubfire, Jamie Jones, Sven Vath, Loco Dice, Chris Liebing și Solomun sunt primele nume importante anunțate de către organizatorii festivalului.

Chris Liebing, Loco Dice, Solomun și Sven Vath urcă pentru prima dată pe scena Galaxy by Telekom a festivalului UNTOLD, în timp ce Jamie Jones și Dubfire se întâlnesc a doua oară cu publicul UNTOLD. Iubitorii muzicii tehno vor avea șansa, la UNTOLD 2017, să-l asculte pe cel mai important DJ al genului, Sven Vath sau papa Sven cum ii mai spun fanii. Mult așteptatul Solomun este cunoscut pentru felul în care redefinește muzica house și este foarte apreciat de fanii din România. Producătorul muzical Dubfire a făcut parte în 2000 din trupa Deep Dish, după care și-a lansat o carieră solo. Chris Liebing aduce cu el stilul inconfundabil de a reconstrui ritmurile techno în timp real, iar Loco Dice și Jamie Jones sunt prezenți mereu la cele mai mari evenimente din binecunoscuta Ibiza.

În curând, vor fi dezvăluite și alte nume importante ale genurilor house, drum&bass și live acts!

Festivalul are loc în perioada 3-6 august 2017 la Cluj-Napoca.