S-au anunțat primii artiști prezenți la Untold 2017

de | | 3 Minute

S-au anunțat primii artiști prezenți la Untold 2017: festivalul aduce la Cluj cele mai mari staruri ale muzicii electronice mondiale!

Organizatorii Untold au anunțat cele 7 superstaruri ce vor veni în vară la Cluj-Napoca. Cinci dintre acestea nu sunt la prima lor experiență Untold, ținându-și promisiunea făcută fanilor de a reveni pe scenele din Cluj. Cei cinci sunt: Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix. Acestora li se alătură și Axwell & Ingrosso şi Steve Aoki, care au fost impresionați de renumele festivalului și a atmosferei specifice lui și și-au confirmat prezența.

Pe lângă cele 7 „stele” ce fac parte din line-up Untold 2017, organizatorii promit să aducă și alte staruri internaționale reprezentative pentru genurile tehno, house, drum&bass sau live acts. Se anunță un total de aproape 200 de artiști!

Se dă startul celei de-a treia runde la vânzarea de abonamente Untold 2017

Alte 10.000 de abonamente vor fi puse în vânzare vineri, 27 ianuarie 2017, ora 18:00. Prețul acestora va fi de 385 lei + taxe (în condițiile în care prețul final va fi 550 lei + taxe). Doritorii vor putea cumpăra și bilete de o zi sau abonamente VIP la Untold 2017. Urmăriți www.untold.com pentru a fi la curent!

Cele 7 stele Untold

AFROJACK este nerăbdător să ajungă din nou la UNTOLD. DJ-ul olandez a fost la ediţia din 2016 şi a rămas impresionat de căldura şi nebunia frumoasă a fanilor din România. A fost atât de încântat încât şi la două săptămâni după festival, a postat pe pagina lui de socializare, poze şi video-uri de la UNTOLD 2016.

AXWELL & INGROSSO sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima dată în România, în formula actuală, şi ajung pentru prima dată la Cluj-Napoca pe scena principală a festivalului UNTOLD. Cei doi DJ se află pe primele locuri în topul preferinţelor fanilor UNTOLD.

ARMIN VAN BUUREN se întoarce pe aceeaşi scenă pe care, în 2016, a stat mai mult de cinci ore. Zorii zilei l-au surprins pe dj-ul olandez, atât de mult iubit de fanii UNTOLD, în tricoul echipei naţionale de fotbal a României. La finalul show-ului, Armin van Buuren a coborât în public şi a salutat fanii rămaşi până aproape la 8 dimineaţa alături de el. Artistul a declarat la final, că abia aşteaptă să-şi vadă din nou numele, în line-up-ul festivalului UNTOLD 2017, lucru care s-a şi întâmplat.

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

…au bifat toate ediţiile festivalului UNTOLD şi vor fi prezenţi şi în 2017 pe mainstage-ul UNTOLD ARENA. Pe locul doi în top 100 DJMAG, Dimitri Vegas & Like Mike le promit fanilor că şi în acest an vor avea parte de un show incredibil.

Şi HARDWELL a gustat pentru prima dată din atmosfera Untold la ediţia din 2016 şi s-a simţit incredibil în România şi alături de fani. Drept dovada, a ales ca în timpul concertului să poarte tricoul echipei naţionale de fotbal a României, cu mesajul „UNITED”.

DJ-ul numărul unu al planetei, MARTIN GARRIX se întoarce la UNTOLD. În 2016, artistul a păşit pentru prima dată în România şi a rămas impresionat de publicul şi de atmosfera UNTOLD. A promis la ediţia de anul trecut că vrea să revină şi se ţine de promisiune.

STEVE AOKI vine pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD. Artistul este mereu headliner la marile festivaluri din lume. Steve Aoki este un DJ şi un producător de muzică electro house şi a avut colaborări cu artişti ca: Will I Am, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea, Lil Jon. DJ-ul American este cunoscut şi pentru stilul său excentric dar şi pentru pasiunea lui de a dărui în timpul concertelor, torturi, fanilor săi. Steve Aoki este şi fondatorul Asociaţiei Caritabile Steve Aoki, care strânge fonduri pentru organizaţii umanitare din întreaga lume.

UNTOLD 2017 va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.