Aromele Asiei pe o străduță din centrul vechi – Asia Paradise

de | | 2 Minute

Aromele Asiei pe o străduță din centrul vechi – Asia Paradise

Să trăiești într-un oraș precum Clujul înseamnă să te bucuri de diversitate, de culturi diferite și oameni încântători, care, deși vin de pe continente îndepărtate, știu să-și pună în valoare tradițiile.

În centrul Clujului, pe o mică străduță cu nume simbolic, Ioan Rațiu, nr. 2, ferită de zgomotul traficului, deci scufundată în multă liniște, am găsit restaurantul Asia Paradise.

Aici, într-o locație ușor accesibilă, găsești mâncare chinezească tradițională, super gustoasă, gătită chiar de un chinez. Aromele Asiei pe o străduță din centrul vechi!? Poate nici nu ai sperat că vei întâlni asta vreodată! Dar Clujul, un oraș prietenos, primește în sânul său „micile lumi diferite” care îl transformă într-un oraș irezistibil.

Asia Paradise Cluj (5) (Medium)

Revenind la restaurant, acesta te surprinde plăcut cu atmosfera caldă, mesele prietenoase și scaunele comode din lemn, dar și cu personalul atent să te ghideze în descoperirea preparatelor specifice gastronomiei chinezești.

Asia Paradise Cluj (1) (Medium)

Iar dacă te-ai hotărât să te abandonezi unei aventuri culinare, cu totul nouă pentru tine, vei simți gusturi și texturi pe care sigur vei dori să le mai încerci. Bucătarul care gătește preparatele este chinez și este specializat în a găti mâncare chinezească. Așa că totul este pregătit ca la carte. Iar mâncarea nu este chinezească doar cu numele, ci este gătită de-adevăratelea de către un cunoscător.

asia paradise aromele Asiei cluj

Mâncarea la restaurantul Asia Paradise este foarte bună, porțiile mari, servirea rapidă, iar prețurile excelente. Preparatele sunt apreciate de chinezii care trăiesc în Cluj și care vin aici să servească o masă ca acasă în China, dar au căutare și în rândul clujenilor sau turiștilor dornici să descopere aromele și gusturile de pe îndepărtatul continent Asia.

Descoperă aromele Asiei în centrul vechi al Clujului!

Date de contact: 

Adresa: str. Ion Rațiu, nr. 2
Telefon: +40 742 027 888
Email: [email protected]
Facebook

Orar: Luni-Sâmbătă: 11:30 – 20:00 (duminica – închis)

Asia Paradise Cluj (6) (Medium)