Arome, gusturi încântătoare de la El Toro – doar cu un click!

de | | 3 Minute

Arome, gusturi încântătoare de la El Toro – doar cu un click!

Cel mai bun steak de vită din oraș îl găsești la El Toro Steakhouse. Te-am obișnuit cu steakul de vită fraged și suculent, cu platinguri creative și bonusuri „surpriză”, cu o atmosferă prietenoasă, așa cum numai primul steakhouse autentic din Cluj-Napoca o poate crea.

Și-n această toamnă, vă surprindem plăcut, vă răsplătim fidelitatea. O cină romantică sub formă de voucher, o sticlă cu vin sunt modalități prin care ne arătăm recunoștința față de clienții care știu să aprecieze și să se bucure de ambianța unui steak house adevărat.

img_7001-medium img_7032-medium

Suntem o echipă bine sudată și perfecționistă care ține la calitatea produselor și a preparatelor pe care le oferim în fiecare zi clienților noștri. Vrem să creștem treptat, dar răspundem și provocărilor care ne solicită creativitatea, cresc performanța și competențele profesionale.

img_7049-medium

img_7071-medium img_7117-medium

Serviciu de Delivery

A fost unul dintre motivele pentru care, în această toamnă, am dat drumul unui serviciu de delivery, pe care vrem să-l dezvoltăm progresiv, în pași mici, dar siguri și eficienți. Serviciul de delivery este o anexă a restaurantului El Toro, însă nu are legătură cu meniul acestuia.

el-toro-delivery-sandvici

Meniul serviciului delivery cuprinde mai multe tipuri de sandwich: sandwich cu creveți, cu șalău, carne de vită, carne de curcan și pesto și sandwich vegetarian cu hribi, burger, dar și trei feluri de supă, supă cremă de broccoli cu brânză de capră, de țelină, de dovleac.

el-toro-delivery-sandwich

Ești la birou, ai poftă de o masă sățioasă și nu vrei să pierzi timp prin oraș? Comandă preparatele noastre! Dacă ești dornic să guști din preparatele oferite prin serviciul delivery, poți face comenzi prin aplicația Hip Menu.

Aprecierile celor care au gustat deja din preparatele noastre ne bucură. Suntem încântați să avem feedback-uri pozitive și ne propunem să continuăm pe aceeași linie. Dorim ca accesul la acest nou serviciu să fie cât mai rapid și la îndemâna celor care ne caută produsele. De aceea, se lucrează intens la site-ul steak house-ului El Toro, pentru ca într-un timp cât mai apropiat serviciul de delivery să fie cât mai vizibil pentru toți. 

img_7102-medium