Aroma de fericire de deasupra orașului

de | | 2 Minute

Soarele încă îmi încălzea caramelul din irisuri. M-am îmbrăcat lejer căci prevedeam o noapte lungă. Gândul că o să fiu deasupra lumii, cu prietenii mei și o să dansăm până când picioarele o să înainteze o petiție online sau or să ne lase baltă, m-a făcut să port cele mai comode încălțări.

Ziua de lucru a trecut repede iar energia mea se multiplica pe măsură ce se apropia petrecerea Daydreaming Experience. Cu prietenii la cataramă și un ghiozdan plin cu chef de colectat amintiri noi, pornesc spre destinația despre care am auzit atât de multe.

După câteva minute de hoinărit prin oraș, ne îndepărtăm de betoane și intrăm într-un tărâm ce promite multe. Asfaltul își face cale prin verdeața în culori vii, iar soarele se cuibărește acum în coroanele copacilor falnici. Un ponei își flutura mândru coama pe marginea drumului, semn că încălzirea pentru petrecere a fost deja făcută.

Un furnicar de oameni secretă deja endorfine pe care le întrețin cu muzică bună și băuturi răcoritoare. Platoul pe care are loc petrecerea se umple repede iar noaptea începe să coboare peste oraș.

Aroma1

Urc pe acoperiș, de unde Clujul pare o machetă strălucitoare și îmi ridic privirea spre laserele care fac concurență stelelor. Închid ochii pentru câteva secunde în care totul e bine iar aroma de fericire de deasupra orașului mi se impregnează pe pielea de găină.

Aroma6

De măiestria bucătarului care face artă din mâncare am auzit multe, de peisajul încântător, terasa spațioasă, sala de evenimente modernă, livada minunată și toate bunătățile care prind formă la Aroma, însă rutina m-a împiedicat să explorez orașul până acolo.

La câțiva pași de Cluj, într-o oază de liniște și cu un decor boem, Restaurantul Aroma ascunde senzații pe care nu ai vrea să le ratezi. Fie că ești în căutarea unei petreceri care să țină până dimineața, vrei să iei prânzul cu prietenii sau să sărbătorești un eveniment fericit din viață, restaurantul este o alegere demnă de albumele cu amintiri.

Aroma5

Foto: Francisc Photographer
Loredana Giță, redactor Cluj.com