AROBS pe lista companiilor Top Automotive Developer în 2021

de | | 2 Minute

AROBS desemnată companie de top în automotive development în 2021 de TopDeveloper.co.

Automotive development a crescut semnificativ de când tehnologia a schimbat profund industria. AROBS investește în potențialul dezvoltării de automotive software de peste două decenii. Astfel recunoașterea de către TopDevelopers.co este binevenită pentru companie. În comunicatul de presă TopDeveloper, despre software development și mai specific principalii dezvoltatori auto, publicat recent, AROBS Transilvania Software a fost inclusă în lista companiilor de top din 2021.

Dezvoltare auto de top

Deși europeni prin naștere, AROBS are o cultură internațională. Scopul este de a oferi servicii software personalizate care fac munca a celor aproape 1000 de specialiști IT remarcabilă în industrie și ajută clienții să crească. De la înființarea companiei din 1998, AROBS este un jucător relevant în sectorul dezvoltării de software auto pentru companii din întreaga lume. În acești peste 20 de ani, compania și-a extins serviciile pe trei continente ale lumii.

Pe lângă oferirea de servicii de automotive de înaltă calitate, AROBS deține expertiză și în alte arii de dezvoltare software pentru varii industrii printre care se numără Big Data, cloud computing, agregatori și alte servicii IT conexe.

AROBS & TopDevelopers.co

Pentru detalii despre caracteristicile expertizei companiei, prețuri și serviciile de specialitate, doritorii pot accesa profilul AROBS de pe TopDevelopers.co.

Expunerea în diferite industrii ajută compania în a înțelege tendințele pieței. Acesta este motivul pentru care AROBS a fost inclus pe lista TopDevelopers de mai multe ori de-a lungul anilor. Află mai multe despre expertiza în industria automotive a companiei aici https://www.arobs.com .

Despre TopDevelopers.co

TopDevelopers.co este o platformă de revizuire pe scară largă a furnizorilor de servicii IT B2B. Aceștia adoptă o abordare neutră în analiza companiilor. Echipa de analiști de la TopDevelopers.co analizează companiile prin intermediul unor parametri stricți, care asigură faptul că doar cele mai competitive companii, întreprinderi și antreprenori sunt se califica în urma filtrării lor. Acest lucru îi ajută pe solicitanții de servicii să aibă acces la un grup competent de companii din care pot alege firma corespunzătoare în funcție de nevoile lor.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.