Specialiștii în HR pot lucra în regim de telemuncă cu ajutorul unei aplicații de calcul salarial și administrare de personal

de | | 2 Minute

Aplicații de calcul salarial și administrare de personal

Pot specialiștii în HR și payroll să lucreze în regim de telemuncă? Fiind o formă de muncă actuală, adoptată cu precădere în ultimul an, prin intermediul tehnologiei este mai ușor să lucrezi de la distanță. Chiar și pentru specialiștii în resurse umane.

Aplicație calcul salariu – pentru a gestiona de la distanță procesul de salarizare

Aplicație calcul salariu sau soft payroll cum mai este căutată pe motoarele de căutare în online este o soluție de gestionare a salarizării foarte complexă care deține mai multe avantaje decât acela de a permite munca la distanță a specialistului în salarizare. Softul poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet. Astfel că poți accesa oricând datele angajaților de oriunde. Mai mult decât atât, o aplicație calcul salariu automatizează majoritatea procedurilor de salarizare. Mai ales calculele salariale și indemnizațiile. Calculele sunt precise și riscul de apariție al erorilor umane este mult mai scăzut decât în cazul utilizării unui excel, de exemplu. Un astfel de soft performant este dp-Payroll al companiei UCMS by AROBS.

Software HR – pentru a gestiona digital procesul de administrare personal

Procesul de administrare personal se poate gestiona în mare parte în format digital cu ajutorul unui software de resurse umane, cum este True HR al companiei UCMS by AROBS. Și nu ne referim numai la gestionarea documentelor angajaților, ci chiar și semnarea lor. Pentru că, multe companii producătoare de soluții software pentru administrare personal au implementat și semnătura electronică. Fără îndoială că birocrația persistă și îngreunează procesele. Însă, prin intermediul digitalizării și a programelor software din ce în ce mai performante, se poate lucra mai ușor chiar și în regim de telemuncă.

De ce să lucrezi în regim de telemuncă?

Dacă aruncăm o privire la nivel european, studiile ne arată că 17 milioane de cetățeni europeni lucrează în alt loc față de cel unde au domiciliu. Iar românii sunt cei mai numeroși, se aproximează un număr de 2 milioane (conform Global Mobility&Corporate Experts). Poate că odată cu dezvoltarea telemuncii, acest număr va crește, însă fără a fi nevoie de relocare. Astfel că, dacă lucrezi în resurse umane și salarizare, este mai ușor să te orientezi spre munca în alt stat, pentru că softurile de administrare personal și calcularea a salariilor permit munca la distanță, într-un ritm foarte ușor.

UCMS by AROBS este o companie software care dezvoltă soluții inovatoare pentru managementul integrat de resurse umane și payroll de 25 de ani. În portofoliul UCMS by AROBS se regăsesc 19 funcționalități care îți ușurează munca în ceea ce privește resursele umane și 19 funcționalități de salarizare. Dacă ești interesat de oricare dintre funcționalitățile True HR sau dp-Payroll, te invităm să iei legătura cu specialiștii UCMS by AROBS fie pe email la [email protected], fie telefonic la 0720534424.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.