Apartamente în regim hotelier Cluj – 44 de apartamente cu design unic

de | | 5 Minute

Apartamente în regim hotelier Cluj – 44 de apartamente cu design unic

UBA Accommodation Cluj oferă 44 de apartamente în regim hotelier Cluj cu design unic, pentru gusturi diferite. Cum îi zice numele: unique boutique apartaments.

Ne-am obișnuit să ne bucurăm de confortul casei și de multe ori îl părăsim cu greu. Oricât ne entuziasmează o călătorie, de multe ori poate cazarea este un motiv pentru care ne îngrijorăm. Cum ar fi să avem confortul și intimitatea casei noastre și atunci când călătorim? O tendință actuală este alegerea opțiunilor de cazare în spații mari, care să ne permită autonomie deplină. De aceea, apartamentele oferite în regim hotelier au câștigat tot mai multă popularitate.

Cazarea în regim hotelier la Cluj

UBA Accommodation este o clădire relativ recentă în spațiul clujean. Mai exact, din 2017. O clădire modernă, înaltă de 6 etaje ce se impune armonios în peisajul urbanistic al zonei. Care a fost ideea din spatele acestui proiect? De oferire călătorilor din Cluj apartamente în regim hotelier, în care să se simtă ca acasă.

UBA Aparthotel oferă cazare pe perioadă scurtă și lungă. Dacă ai ajuns în Cluj și cauți un loc de cazare în apartamente în regim hotelier pentru o relaxare garantată, să ai confort și să te poți simți ca acasă, poți opta pentru variantele de apartamente în regim hotelier Cluj de la UBA. Aici te vei bucura de intimitatea necesară unei vacanțe reușite.

Te gândești să închiriezi un apartament în regim hotelier Cluj pentru o perioadă mai lungă? În acest caz ai nevoie de un loc care să te facă să uiți dorul de casă. Cu un număr de 44 de apartamente cu design unic, la UBA Accommodation ai ocazia să alegi apartamentul care ți se potrivește cel mai bine.

apartamente regim hotelier cluj

Unique Boutique Apartments – 44 apartamente cu design unic

Conceptul de „Boutique Hotel” este foarte cunoscut în America, dar s-a extins vertiginos și în Europa, în Anglia cu precădere. Acesta a luat naștere încă din anii 1980, ca o nevoie de nou, dotări moderne și complexe, atenție la detalii și, cel mai important, dorința de multă intimitate. Ei bine, UBA Cluj a adaptat acest concept în Boutique Aparthotel, sau, mai exact pe cele 44 de Unique Boutique Apartments.

Moderne și cochete, apartamentele în regim hotelier de la UBA, au un desing unic fiecare. Un loc consacrat, cu mobilier modern, culori calde și prietenoase. Detaliile fiecărei piese de mobilier impresionează prin finețea lor. Un loc ideal în care te poți rupe de cotidian și să te scufunzi în propria poveste, având confortul necesar într-un singur loc.

apartamente regim hotelier cluj (20)

Tipuri de apartamente și dotări

Indiferent cum suntem obișnuiți să călătorim, fie în grupuri mari sau mici, mereu căutăm opțiunile cela mai avantajoase. UBA oferă 44 de apartamente în regim hotelier. Fiecare apartament este dotat cu balcon propriu. UBA oferă două tipuri majore de apartamente: cu 1 dormitor și cu 2 dormitoare.

Apartamentele cu 1 dormitor sunt alcătuite din living, dormitor, baie, bucătărie și balcon. Capacitatea maximă într-un astfel de apartament este de 4 persoane.
Apartamentele cu 2 dormitoare sunt compuse din living, 2 dormitoare, 2 băi (una cu duș, alta cu vană), bucătărie și balcon. Aici încap maxim 6 persoane. Fiecare apartament are dotări moderne: tv, aer condiționat și centrală proprie.

Servicii hoteliere

Cazarea în apartamente în regim hotelier Cluj are multe avantaje. Pe lângă intimitatea oferită, te poți bucura de spații vaste, pe care să ți le organizezi după bunul plac. Pe lângă faptul că ai autonomia de acasă, apartamentele închiriate în regim hotelier oferă și beneficiile unui hotel. Serviciile hoteliere oferite la UBA sunt curățenie făcută în mod regulat în apartament și posibilitatea de servire a micului dejun în unitate. În acest sens, la etajul 4 al unității, vei găsi un spațiu cochet de servire a micului dejun. Preparat din ingrediente de calitate, micul dejun este gustos și sățios. Acesta este de tip bufet suedez. Astfel, poți să mănânci exact ceea ce îți place și în cantitatea dorită.

APARTAMENTE REGIM HOTELIER CLUJ

Parcare subterană

UBA Aparthotel are parcare subterană, supravegheată video. Fiecare apartament deține câte un loc de parcare. Aceasta este închisă, astfel încât mașina este în permanență protejată. Accesul în parcare se face pe bază de cartelă, pe care fiecare client o primește de la recepție, în momentul cazării. Din parcare este acces direct la lift, pentru a putea ajunge la etaj, fără a fi nevoit să te deplasezi pe rute ocolitoare.

Loc de joacă pentru copii

Pentru a te bucura din plin de o vacanță reușită, optează pentru apartamente în regim hotelier Cluj ce oferă beneficii pentru orice categorie de vârstă. Un copil fericit aduce zâmbete pe chipurile părinților. De aceea, UBA a amenajat un spațiu de joacă și pentru cei mici, cu tobogan și balansoare. Și adulții se pot bucura de zilele călduroase și însorite alături de prichindeii lor din beanbags și fotoliile confortabile, special amplasate lângă spațiul de joacă.

apartamente regim hotelier cluj

 

Transfer de la aeroport

Cazarea în apartamente în regim hotelier Cluj nu este evitată de mulți călători. Dar de ce să nu alegi acestă variantă, când oferă chiar și transfer de la aeroport? Desigur, la cerere și contra cost. Însă astfel să scapi de o grijă. Tot ce trebuie să faci este să ceri acest serviciu, iar personalul te va ajuta cu drag. Astfel, când vei ateriza în Cluj-Napoca, te va aștepta mașina în fața aeroportului, gata să te ducă până la cazare.

Recepție non-stop și personal amabil

Siguranța este un lucru important pentru noi toți. De aceea, odată cazat în unul din cele 44 de apartamente în regim hotelier Cluj de la UBA, vei fi în siguranță. Pe durata nopții un agent de securitate are grijă de siguranța clienților. Indiferent de ora de sosire sau plecare, va fi mereu o persoană care să te întâmpine cu zâmbetul pe buze. În caz că ești pentru prima dată în Cluj-Napoca și nu știi încotro să te îndrepți, cere informații de la recepție, iar personalul va fi bucuros să îți ofere informațiile necesare.

Apartamente la preț de cameră

Un stereotip frecvent întâlnit în rândul turiștilor privind apartamentele în regim hotelier este legat de preț. Astfel, mulți dintre ei sunt de părere că a închiria apartamente în regim hotelier Cluj este costisitor. Însă, o scurtă analiză a tarifelor la unitățile de cazare te va face să îți schimbi părerea. Prețurile unui apartament în regim hotelier de la UBA Accommodation încep de la 55 euro/noapte cu mic dejun inclus. Iar în cazul în care dorești să te cazezi pe o perioadă mai lungă, sau vii cu un grup mare de prieteni, tarifele se pot negocia.

apartamente regim hotelier cluj

De ce să te cazezi în apartamente oferite în regim hotelier?

Pentru că te poți bucura de intimitatea pe care o ai și acasă. Dotate cu toate utilitățile necesare, cazarea în apartamente în regim hotelier Cluj este o opțiune ideală pentru cei libertini sau care au un stil de viață foarte strict, pe care vor să îl respecte și când călătoresc. La UBA Accommodation te poți simți ca acasă. Aflată într-o zonă accesibilă, la o distanță de 10 minute cu mașina de centru, UBA Aparthotel este un loc ideal de cazare, pentru orice tip de turist.