UBA Accommodation Cluj

Preț de la 55 EUR/noapte
Apartament in Cluj Aparthotel in Cluj Hotel in Cluj

Client reviews
5/5

UBA Accommodation Cluj

Orașul din inima Transilvaniei își cucerește oaspeții cu o viață cultural-artistică vie, cu scene neconvenționale, petreceri studențești, străzi pitorești și clădiri boeme, cu festivaluri de renume și oameni primitori. Astfel, știm, pe cât e Clujul de dinamic, pe atât de mult contează locul în care te cazezi – căci o vizită reușită într-un oraș impune și momente de relaxare și repaos.

UBA Accommodation Cluj, deși o clădire nouă în peisajul urban clujean, s-a strecurat cu ușurință în topul preferințelor turiștilor care ajung în Cluj-Napoca. Aflată pe Calea Turzii, la doar cinci minute distanță de Sigma Center, unitatea de cazare dispune de 44 de apartamente cu un design unic și modern, dintre care 37 sunt apartamente cu un dormitor, iar șapte sunt apartamente cu două dormitoare. Acestea pot fi închiriate atât în regim hotelier, cât și pe perioade mai lungi de timp, după necesități și preferințe.

uba accommodation cluj (1)

De ce să te faci confortabil la UBA Accommodation Cluj? 

Facilitățile moderne, curățenia impecabilă, parcarea privată gratuită, amabilitatea personalului, atmosfera plăcută și aerul de vacanță sunt câteva repere importante. În plus, ar fi de menționat în mod special următoarele:

O priveliște face cât o mie de cuvinte

La etajul șase al unității de cazare, te așteaptă o priveliște de milioane. O terasă cu jacuzzi, un bar din marmură, șezlonguri și canapele, ventilatoare cu apă, un șemineu exterior și grill – toate vin în completarea priveliștii asigurând un cadru numai bun pentru evenimente private, pentru grupuri de maxim 50 de persoane. Terasa funcționează în circuit închis, pe durata sezonului cald, fiind disponibilă doar pentru desfășurarea evenimentelor private.

uba accommodation cluj (1)

Mic dejun servit în unitate

Micul dejun poate fi servit la UBA. Important de luat la cunoștință: utilizăm doar produse achiziționate de la micii producători locali, pentru a oferi în mod real preparate tradiționale românești.

uba-accommodation-cluj-19

Spațiu de joacă pentru copii, spațiu de relaxare pentru tine

Spațiul de joacă este unul exterior, cu tobogan și balansoare, însă în zilele însorite de vară devine mai mult: beanbags și fotolii confortabile îi îmbie la relaxare și pe adulți!

uba accommodation cluj (1)

uba accommodation cluj (1)

Transfer de la / spre aeroport 

Călătoria de la aeroport înspre locul tău de cazare poate fi în sine o întreagă aventură și, nu de puține ori, se lasă cu bătăi de cap și peripeții. UBA Accommodation le pune oaspeților săi la dispoziție serviciul de transfer de la aeroport, indiferent de ora aterizării la Cluj. Prețul serviciului variază în funcție de numărul de persoane (de la trei la 22 persoane) între 14 și 84 de euro.

Recepție non-stop 

Cu o recepție deschisă non-stop, UBA se asigură că toți cei cazați în aparthotelul clujean pot primi, de exemplu, indiferent de oră, pe lângă informații cu privire la cazare, și sfaturi sau sugestii cu privire la oraș (unde se poate ieși în Cluj, recomandări turistice, de traseu, informații practice, etc.).
Tarifele încep de la 55 euro / noapte mic dejun inclus.

uba accommodation cluj (1)

 

Facilități Generale

 • camere de familie
 • Camere pentru alergici
 • Curatatorie chimica
 • Gradina
 • Incalzire
 • Lift
 • Parcare privată gratuită
 • Receptie deschisa non-stop
 • Seif
 • Spatii Joaca Copii
 • Terasa
 • Transfer Aeroport-Hotel-Aeroport
 • Wi-Fi gratuit

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Personal5
Confort5
Locatie5
Calitate/pret5
5
Iulia Marc
Scrie un review