Ansamblul Beta Residence

de | | 2 Minute

Ansamblul Beta Residence

Cautati un spatiu ideal de locuit? Aproape de centrul orasului Cluj, dar in acelasi timp departe de aglomeratia urbana, un loc numai bun pentru refugiu pe care sa-l puteti numi din toata inima “acasa”? Ansamblul Beta Residence se afla printre acele locuri care abia asteapta sa-si deschida portile si sa fie descoperite de primii proprietari. Confort, finisaje si facilitati moderne, compartimentare personalizata – sunt cateva din lucrurile care fac din Beta Residence un spatiu ideal pentru locuit.

Ansamblul Beta Residence a fost conceput in ideea de a oferi clientilor nostri cele mai bune conditii de locuit, aproape de centrul Clujului, intr-un ansamblu rezidential realizat dupa cele mai moderne norme de proiectare.

Ansamblul Beta Residence este al 12-lea proiect rezidential din portofoliul dezvoltatorului, de aceasta data de dimensiuni mai mari decât cele anterioare, cu un regim de inaltime de S+D+P+11, S+D+P+10 si S+D+P+8.

Proiectul are doua corpuri A si B, 3 scari: I,II,III, insumând 163 de apartamente, 163 de locuri de parcare atât subterane cât si supraterane si 24 de boxe.

Apartamentele sunt spatioase, cu compartimentari functionabile si cu posibilitatea de a alege intre sistemul de living cu bucatarie sau apartament cu bucatarie inchisa.

Cladirea este prevazuta cu 4 lifturi operationale pâna in garajul subteran. Accesul masinilor in incinta proprietatii se realizeaza printr-o bariera automatizata cu telecomanda.

Acest proiect se adreseaza celor ce cauta atât confort cât si o locatie pentru o viata activa, relationata cu orasul. Ansamblul Beta Residence este inconjurat de cladiri cu un regim de inaltime de P+1, astfel incât nu exista senzatia de aglomerare si te poti bucura de spatiul de pe terasa intr-un mod cât mai placut!

Va invitam sa vizitati ansamblul Beta Residence pentru a va alege apartamentul dorit. Veti avea posibilitatea de a decide care este compartimentarea perfecta pentru dumneavoastra dar si cum ati vrea sa arate din punct de vedere al finisajelor. Va punem la dispozitie o gama variata de modele in asa fel incat sa va puteti personaliza apartamentul.

Etajele X si XI va ofera posibilitatea de a va bucura de privelistea orasului Cluj-Napoca prin terasele panoramice generoase ale apartamentelor tip duplex

FINISAJE: Confortul apartamentelor BETA RESIDENCE este dat de finisajele de calitate si modul exigent de executie a lucrarilor. Apartamentele se vor preda finisate cu gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, pereti zugraviti in lavabil. Pentru lista completa de finisaje, intrati aici.

PRETURI: Apartamente de 1,2,3 camere, preturi incepand de la 28.500 Euro, cu finisaje incluse in pret.

ansamblul beta residence cluj

Contact

Adresa: str. Corneliu Coposu nr.3-5, Cluj Napoca, 400235, Romania
Telefon:+40-749 335 490, +40-364 148 992
Website: www.betaresidence.ro