Am deschis Cafe Info Point Cluj.com!

de | | < 1 Minute

Am deschis Cafe Info Point Cluj.com!

Azi am deschis oficial Cafe Info Point Cluj.com! Acesta se află în cafeneaua din incinta Hotel Agape, str. Iuliu Maniu 6, colț cu str. Bolyai Janos și ne puteți găsi de luni până vineri, 09:00 – 17:00.

Vă așteptăm cu hărți și reviste City Guide Cluj-Napoca gratuite (ediția recentă a fost tipărită în 10 000 de exemplare, în loc de 5000 cum era de obicei), cu recent lansatul City Card Tourist , cu suveniruri deosebite (căni și tricouri personalizate Cluj.com, cărți poștale). De asemenea, toți cei interesați de excursii, se vor putea înscrie sau vor putea cere mai multe informații despre acestea aici, la Cafe Info Point. Turiștii care vor avea nevoie de mai multe informații despre Cluj, vor putea fi îndrumați și înspre cele două info point-uri deja existente în Cluj, al Primăriei, respectiv al Consiliului Județean.

Ne-am dorit să fim mai aproape de voi, cei care sunteți din Cluj sau poate doar ne vizitați. Inițial am vrut să ne amplasăm standul pe Eroilor, dar ne-am blocat în birocrație și hârtii. Așa că ne-am reorientat!
Suntem încântați că ne-am găsit locul în cele din urmă la Agape și vă așteptăm entuziaști la o cafea și la o poveste (despre Cluj și împrejurimi)! 🙂

cafe info point cluj.com cluj agape