#aftermovies: Cele mai mari evenimente anuale din Cluj și poveștile lor vizuale

de | | 2 Minute

#aftermovies: Cele mai mari evenimente anuale din Cluj și poveștile lor vizuale

Mai tot ce se întâmplă în Cluj din punct de vedere cultural este prilej de bucurie, mândrie autentică, de respect pentru munca celor ce-și dedică timpul și resursele pentru a crea evenimente mari, relevante, de impact.

Fie că vorbim de Festivalul Internațional de Film Transilvania, de Electric Castle sau Untold, de Jazz in the Park sau Smida Jazz Festival, de Zilele Clujului sau Zilele Culturale Maghiare, de Festivalul Internațional de Carte Transilvania, TiMAF, Temps d’Images, Cluj Shorts și altele, toate aceste repere de mare anvergură fac Clujul să strălucească tot mai sus în topul orașelor culturare din țară și din regiunea est-europeană.

? instagram.com/d.e.e.a.alexandra

#aftermovies

Desigur, nu toți putem fi prezenți la aceste ”mișcări în masă de particule creativo-culturale”. De aceea, felul în care evenimentele se promovează înainte, în timpul și după desfășurarea lor propriu-zisă, generează tot mai intens aprecieri în rândul publicului larg. Cu cât sunt mai vizibile, mai creative, mai bine structurate, cu atât impactul lor este mai puternic și, în consecință, viitoarele statistici cu numărul participanților probabil mult mai bogate.

Toată lumea așteaptă „aftermovies”-urile evenimentelor de proporții, din cel puțin două perspective: cei care au fost își amintesc (sau descoperă ?) tot ce-au trăit în acele zile de magie, iar cei care nu au putut ajunge parcă prind și ei un pic din vibe-ul momentelor speciale.

În plus, echipele din spatele acestor aftermovies depun un real efort pentru a prezenta lumii un material de calitate, cu cât mai multe informații vizuale importante, cu o structură coerentă. E muncă serioasă acolo, care implică multă creativitate, viziune, organizare și perseverență. A round of aplause for them, you know who you are! 🙂

Pentru că merităm / Clujul merită

Comunitatea celor ce gustă evenimentele culturale în Cluj este foarte mare, prietenoasă și solidară. Pentru ei și pentru toți cei curioși, ne-am gândit să adunăm la un loc aftermovies-urile marilor evenimente clujene din 2017.

Desigur, cu amendamentul că unele aftermovies încă n-au ieșit din cabina de montaj, unele evenimente sunt foarte recente, în derulare sau vor avea loc în curând, iar unele evenimente nu practică deocamdată ”ritualul” #aftermovies.

Festivalul Internațional de Film Transilvania TIFF
Și să nu uităm că Alain Delon a venit la Cluj!

.
Electric Castle
Și să nu uităm că am avut un EC aproape fără ploaie!

.
Jazz in the Park
Și să nu uităm de scena de la Pata Rât!

.
Zilele Clujului
Și să nu uităm de cele patru zile de sărbătoare.

.
Smida Jazz Festival
Și să nu uităm de feelingul Apusenilor.

.
Seri de Vară Clujene
Și să nu uităm de vară.

.