ADRENALIN PARK: miniparc de aventură la Cojocna

de | | < 1 Minute

ADRENALIN PARK: miniparc de aventură la Cojocna

Începând cu 18 iulie 2015, ADRENALIN PARK propune iubitorilor de parcuri de aventură și de băi sărate, un nou amplasament: ADRENALIN PARK COJOCNA situat în incinta Băilor Cojocna – o stațiune balneo-climaterică aflată în estul comunei Cojocna în județul Cluj. Stațiunea se află la o altitudine de 340 m, lângă Pârâul Valea Sărată.
Din iulie 2015, oaspeții Băilor Cojocna pot testa cățărarea pe trasee forestiere la înălțime și alunecarea pe traseele tiroliene recent amenajate. Miniparcul de aventură ADRENALIN PARK COJOCNA este ideal pentru copii, juniori și adulți ce doresc să completeze cura de băi sărate și soare cu o sesiune de sport în natură.
PROGRAM DE FUNCȚIONARE ADRENALIN PARK COJOCNA
Miniparcul de aventură din incinta Băilor Cojocna funcționează în conformitate cu orarul complexului: Luni-Dumincă: 10:00 – 19:00
TRASEE DE AVENTURĂ COJOCNA
Adrenalin Park vă întâmpină cu o rețea de trasee aeriene compuse din: traseul de inițiere, o rețea de aventură pentru copii și juniori, sub 130 – 145 cm, o rețea de aventură, pentru adulți, juniori și copii peste 130 cm, 2 tiroliene.
Adresa mini-parcului de aventură: incinta Băile Cojocna, Strada Republicii 106, Comuna Cojocna, jud. Cluj
Accesul se poate face cu autoturismul personal sau prin cursele regulate Fany catre Baile Cojocna.
Pentru mai multe detalii puteți consulta pagina dedicată: http://adrenalinpark.ro/cojocna/

Amatorii de senzații tari, mișcare în natură și sport sunt așteptați la parcul de aventură Adrenalin Park din Feleacu, Casele Micești pe cele 12 trasee de aventură la înălțime, cu cca. 100 de jocuri pentru adulți și copii!
Pentru detalii şi informatii suplimentare, vã rugãm sã ne contactaţi in scris la: [email protected].