Adrenalin Park îți cheamă prietenii la senzații tari

de | | 2 Minute

Adrenalin Park îți cheamă prietenii la senzații tari

Primul traseu de aventură din Cluj, destinat jocului în echipă, este una dintre cele mai „faine” surprize.

Adrenalin Park a deschis în această lună noul sezon de aventură 2016 și își așteaptă oaspeții cu mai multe surprize, dătătoare de adrenalină. Surprizele se adresează atât adulților, cât și celor mai mici, și privesc noile trasee concepute de Adrenalin Park:
Extreme – traseul cu dificultate sporită pentru adulți,
Team Adventure – primul traseu din Cluj destinat jocului în echipă și extindere de traseu pentru copii.

Conceput pentru adulți și juniori, traseul Extreme vine să satisfacă nevoia de adrenalină a amatorilor de senzații tari și să pună la încercare abilitățile de escaladă în copaci, pe trasee aeriene cu obstacole. Adrenalina pe care o dau astfel de cățărări se datorează faptului că se desfășoară pe verticală, suspendate în aer, folosind tehnici de deplasare specifice escaladei și alpinismului. Acest traseu aventuros se compune din 11 segmente cu obstacole la înălțime, fiecare spectaculos în felul său.

Adrenalin Park îți cheamă prietenii la senzații tari

Un traseu distractiv, antrenant, așa poate fi descris Team Adventure, primul traseu de acest gen destinat exclusiv activităților de echipă din județul Cluj. Traseul este ideal pentru consolidarea echipei, iar cele 11 jocuri sunt o provocare pentru membrii ei, stimulând cooperarea, comunicarea și coordonarea acestora. În multe din segmentele cu obstacole deplasarea oricărui coechipier se poate face doar cu sprijinul celorlalți. Adeseori, în cazul obstacolelor înlănțuite, acestea trebuie manevrate de la sol de către 3 până la 5 persoane pentru ca alte persoane din echipă să se poată deplasa pe traseu.

Adrenalin Park îți cheamă prietenii la senzații tari

Cei mici au și ei parte de distracție! Și pentru ei aventura continuă la Adrenalin Park. Traseul Jderul s-a extins cu 12 jocuri noi, provocatoare, astfel copiii sub 140 cm se bucură de escaladă în copaci, activitate care le cultivă creativitatea în mișcare. Ei sunt cei mai încântați atunci când reușesc să treacă obstacole și mai ales când se dau pe tiroliană.

Tot din acest sezon, la Adrenalin Park se pot comanda, în avans, meniuri pentru copii și adulți. Este vorba de mâncare gătită din ingrediente de calitate, deoarece Adrenalin Park promovează un stil de viață sănătos.

Vă așteptăm la aventură și senzații tari!

Contact
Adresa; Casele Micesti, Feleacu, 407271 Casele Micesti, Cluj, Romania
Telefon: 0371 040 434
E-mail: [email protected]
Website: http://adrenalinpark.ro/ro/
Facebook: facebook.com/adrenalinparkcluj
Program: L-V: 11:00 – 20:00, S-D: 10:00 – 20:00