Furnizori de servicii HR și payroll din România – soft de administrare personal și externalizare servicii

de | | 2 Minute

Furnizori de servicii HR și payroll din România

Când ne gândim la domeniul HR din România, ne gândim la o diversitate de servicii:softuri de administrare personal și pontaj electronic, companii care se ocupă de recrutarea și selecția personalului, altele care se ocupă de gestionarea salariilor și a altor acțiuni contabile. E o piață foarte vastă, în care unele servicii se desfășoară țintit, în timp ce unele prestează acțiuni ce acoperă mai multe domenii. 

Iată un top 3 furnizori de servicii HR și payroll din România:

1. UCMS by AROBS

Un nume sonor pe piața soluțiilor software din România din domeniul HR și al salarizării, UCMS îți oferă soluțiile încă din 1996. True HR este aplicația de administrare personal care propune digitalizarea tuturor procedurilor din departamentul de resurse umane, precum gestionarea contractelor de muncă, concediilor și adeverințelor, înlesnirea procesului de recrutare și selecție a personalului, efectuarea unui pontaj în format electronic, urmărirea parcursului profesional al angajaților prin modulul de evaluare, emiterea de rapoarte, gestionarea cheltuielilor pentru delegații și deconturi, etc. Soluția este configurabilă pe orice tip de industrie, iar funcționalitățile se pot adapta în funcție de necesitățile private ale afacerilor. 

În vederea optimizării și automatizării procedurilor de salarizare, UCMS by AROBS a creat soluția dp-Payroll. Cu e experiență la fel de vastă, dp-Payroll calculează aproximativ 12% din salariile din România din mediul privat.

Date de contact: truehr.ro – 0720534424 – [email protected]

2. TMF Group

TMF Group este o companie care oferă servicii de resurse umane(administrare personal și pontaj), salarizare și contabilitate atât pentru corporații, cât și pentru firme din domeniul privat de la nivel național,internațional, și chiar global. Scopul este să elibereze companiile de responsabilitățile de administrare personal, grija salarizării și ținerea evidenței contabile. TMF Group pune accentul pe calitatea serviciilor oferite. De aceea, utilizează soluțiile True HR și dp-Payroll.

Date de contact: tmf-group.com – +40 21 316 68 48

3. APEX

APEX s-a născut din dorința de a oferi servicii specializate de payroll și contabile. Din 2004 din momentul lansării pe piață, compania se concentrează pe soluționarea cât mai promptă a operațiunilor contabile. Echipa este formată din specialiști cu experiență care se dedică cu pasiune muncii lor. Prin preluarea tuturor procedurilor de salarizare APEX contribuie la optimizarea activității companiilor, oferindu-le timp să se concentreze pe dezvoltarea afacerilor, scăpând de procedurile administrative. 

Date de contact: apex-team.ro – +40 745 20 2739 – [email protected]


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.