Accesorii protectie telefon

de | | < 1 Minute

Accesorii protectie telefon – prelungeste viata telefonului tau

Accesorii protectie telefon – prelungeste viata telefonului tau si pastreaza-l ca nou, o perioada cat mai lunga de timp.

Nu multi constientizeaza cat de important este sa aiba grija de telefonul personal. Depindem in mare masura de el, dar nu-i oferim minimul de grija de care ar avea nevoie. La fel ca majoritatea gadgeturilor si telefonul trebuie sa fie accesorizat corespunzator pentru a I prelungi perioada de functionare.

Foarte des ne plangem ca ecranul nu mai functioneaza la aceeasi viteza la inceput sau observam cat de zgariata este carcasa. Aceste lucruri se pot evita daca ne orientam sa cumparam acele accesorii protectie telefon compatibile cu modelul pe care il detinem.

Husa sau carcasa de protectie este unul dintre primele accesorii protectie telefon. Aceasta poate fi sub forma de carcasa deschisa sau inchisa (cu clapeta) sau sub forma unui toc de telefon, asa cum exista pentru modelele mai vechi. Carcasa pentru telefon poate fi din silicon, mai moale si mai maleabila sau din plastic dur.

Un alt element important din categoria accesorii protectie telefon este folia pentru ecran. Creata sa se potriveasca majoritatii ecranelor, aceasta folie iti protejeaza display-ul impotriva zgarieturilor. Aceasta poate fi aplicata in mediu umed sau in mediu uscat, insa o prima conditie pentru a fi siguri ca se va modela perfect pe suprafata ecranului telefonului este ca acesta sa fie cat se poate de curat. Acum exista numeroase solutii menite sa lase ecranul fara urme sau care nu mai lasa particulele de praf sa se lipeasca pe acesta, cel putin pana reusim sa aplicam protectia.