Ziua Porților Deschise la Teatrul Național – spectacole și surprize

de | | 2 Minute

Ziua porților deschise va avea loc în această miercuri, la Teatrul Național

Teatrul Național va organiza Ziua Porților Deschise, evenimente care a ajuns la cea de-a 10-a ediție, în această miercuri, 27 martie 2019. Această ediție promite, ca în toți anii, să fie bogată în distracție, magie și spectacol. De aceea, această cifră rotundă corespunde cu o altă dată semnificativă. Este vorba de centenarul înființării Teatrului Românesc.

Ziua Porților Deschise va fi sărbătorită printr-o serie de evenimente menite să încânte pe fiecare. Unul dintre evenimentele inaugurate în cadrul acestei ediții va fi Săptămâna de Teatru. Prin aceasta, în fiecare lună, până în decembrie (cu excepția lunilor de vară) vor putea fi ascultate piese de teatru chiar în autobuz. Ziua Porților Deschise va cuprinde o serie de evenimente de toate felurile, pentru toată lumea, ce includ spectacole inedite, concursuri, expoziții, întâlniri cu oameni de teatru, filme, ateliere etc.

Ziua Porților Deschise 01

Intrarea va fi liberă pentru toată lumea, în spiritul tradiției acestei sărbători. În interiorul teatrului se vor putea urmări spectacole de tot soiul. Acestea includ piese de teatru precum Hansel și Gretel, Chirița în Provinție, precum și premierea oamenilor de seamă din teatrul clujean. Întregul program poate fi găsit pe pagina evenimentului.

Ziua Porților Deschise își propune să fie, și în acest an, un eveniment prin care toată lumea poate explora teatrul clujean. Prin seria de evenimente și spectacole pregătite, acest lucru este garantat. Dacă doriți să vă distrați sau să învățați mai multe despre teatru, evenimentul acesta este ocazia ideală. Veniți să descoperiți magia teatrului la Ziua Porților Deschise!

Foto: Imagini de la ediția din 2018 a Zilei Porților Deschise (sursă: Nicu Cherciu/Teatrul Național Cluj-Napoca)