Proiectul Zilele Studentilor revine în 28 mai – 07 iunie!

de | | 2 Minute

Proiectul Zilele Studentilor revine în 28 mai – 07 iunie!

Asociația Tineri pentru Transilvania, organizează anual un proiect dedicat studentilor din comunitatea clujeană, care in cadrul unei echipe urmaresc sa se dezvolte si sa se distreze in accelasi timp.

Zilele Studentilor se află la a 8-a ediție, iar pe scurt, proiectul urmăreşte dezvoltarea continuă și exponenţială a tinerilor prin formarea de competenţe reale, dar și crearea unui cadru adecvat pentru implicarea acestora în diverse activități culturale, sportive, recreative și de divertisment.

Proiectul are un program cuprinzator, care să permită participarea tuturor studenților doritori, la manifestări/concursuri culturale, sportive si de divertisment, la cursuri de formare şi dezvoltarea de activităţi (mini-proiecte) derulate de către participanţii din proiect.

Editia din 2024 va avea 12 echipe care pe parcursul a doua saptamani, incepand cu 28 mai si pana in 07 iunie se vor intrece in peste 8 competitii.

Premii

Probele le vor pune participantilor la incercare atat forma fizica, dexteritatea, rabdarea cat si capacitatea de a lucra in echipa pentru o strategie cat mai buna in cadrul probelor. Proiectul va premia primele 3 locuri din clasamentul general astfel:

Locul 1: 5000 lei,

Locul 2: 3000 lei,

Locul 3: 2000 lei.

Pe langa acestea vor exista si premii speciale la fiecare proba.

Proiectul Zilele Studentilor revine și se desfășoară în 28 mai - 07 iunie! (3)

Mai multe detalii despre proiect și activitățile desfășurate, le gășiți pe pagina de Instagram și Facebook a proiectului, „Zilele Studentilor”.

Acest proiect se desfășoară cu sprijinul Primăriei și Consiliului local Cluj Napoca.


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.