Zilele Clujului caută voluntari. Află cum te poți înscrie!

de | | < 1 Minute

Zilele Clujului caută voluntari. Află cum te poți înscrie!

Primăria Cluj-Napoca invită persoanele care doresc să facă parte din echipa de organizare a Zilelor Clujului (30 mai – 2 iunie) să se implice ca voluntari. Înscrierile se fac online.

An de an, Zilele Clujului este evenimentul care timp de 4 zile oferă clujenilor și turiștilor emoție, zâmbete, bucurie și nu în ultimul rând, un veritabil motiv de sărbătoare. În 2023, peste 100 de voluntari au dat culoare și energie celor peste 100 de evenimente și activități dedicate orașului, pentru ca totul să se desfășoare conform așteptărilor și exigențelor publicului.

Formularul de înscriere poate fi completat direct pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro sau accesând următorul link: https://bit.ly/voluntarzileleclujului2024

Condiții pentru înscriere

– să ai 18 ani împliniți cu cel puțin o zi înainte de eveniment;

– să fii o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată și descurcăreaţă;

– disponibilitate în perioada evenimentului.

Formularul de înscriere pentru voluntari Zilele Clujului este disponibil și la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca – Registratura Primăriei, Calea Moţilor nr. 7. Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză portret.


Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.