Zilele Clujului 2023: Programul complet

de | | 2 Minute

Zilele Clujului 2023: Programul complet

Încă puțin și ne întâlnim în mai multe locuri, ne relaxăm în mai multe zile și ne distrăm în mai multe feluri! Zilele Clujului au loc în perioada 18-21 mai, iar timp de 4 zile vom sărbătorim împreună orașul nostru cu peste 100 de activități în 40 de locuri din oraș.

Zilele Clujului 2023 încep joi, 18 mai, cu o seară dedicată teatrului, avându-l pe scenă pe inegalabilul Florin Piersic și, ulterior, pe actorii Teatrului Național în spectacolul-concert scris de Ada Milea după „O scrisoare pierdută” de I.L Caragiale. 

Vineri, 19 mai, vor concerta Andra, Carla’s Dreams și Compact. La 21:45, în Piața Unirii va avea loc un spectacol unic de drone și videomapping, creat special pentru această ediție a Zilelor Clujului – un moment impresionant și memorabil cu siguranță.
În Parcul Central ne așteaptă zona de gastronomie alături de un eveniment special, Festivalul de vin. Tot în parc se vor desfășura zeci de activități pentru întreaga familie, în Piața Muzeului vor avea loc concerte, iar strada Potaissa găzduiește din nou evenimente de înscenare istorică – atât de apreciate de copii și nu numai. De asemenea, în mai multe locații din oraș va avea loc festivalul multiculturalității. 

Zilele Clujului 2023 Programul complet

Sâmbătă are loc Parada Zilelor Clujului, la ora 16:00, pe strada Napoca și Bd. Eroilor, după care clujenii și turiștii sunt invitați la seara de muzică clasică, de la ora 19:00. Pe strada Napoca va avea loc un eveniment simbolic, devenit deja tradiție, Midnight Snack. Activitățile din Parcul Central continuă sâmbătă, la fel și concertele din Piața Muzeului. În Baza Sportivă Gheorgheni vor avea loc ateliere științifice și multe alte activități.

Duminică are loc îndrăgitul Regal Folcloric. Atelierele științifice se mută în Baza sportivă „La Terenuri”, continuă activitățile la Centrul de Tineret și la Turnul Pompierilor, iar zona de gastronomie și Festivalul de vin din Parcul Central continuă până la orele 23:00. 

Programul complet

Broșura online cu toate evenimentele din perioada 18-21 mai poate fi accesată aici, iar videoul de prezentare a evenimentului poate fi vizionat pe contul de Youtube al Primăriei Cluj-Napoca.

De asemenea, informații și noutăți se publică zilnic pe canalele de social media ale Zilelor Clujului și Primăriei Cluj-Napoca. 


PARTENERI OFICIALI: Terapia – O companie Sun Pharma, Iulius Mall Cluj-Napoca, Arobs 
PARTENERI PRINCIPALI: Ursus, BCR, Vodafone, Betfair Romania Development, Emerson
PARTENERI: Moldovan Carmangerie, Coca-Cola, Alexandrion, Coral Impex, msg systems, Liberty Residential, Autoworld, Avangarde

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.