Zig Zag prin Cluj

de | | 3 Minute

Zig Zag prin Cluj

În toamnă, o echipă frumoasă și entuziastă de zig zagări ajungea prin Cluj. Ce sunt ăia zig zagări? Sunt niște tineri ce-au pornit la drum, prin România. Și-au propus ca pe-o perioadă de 5 ani să călătorească, să descopere unicitatea locurilor din fiecare județ al țării și să promoveze potențialul lor turistic.

Au trecut deja 2 ani de când sunt pe drumuri, iar în octombrie au ajuns și în Cluj. Au rămas prin oraș și județ vreo două luni de zile, încercând să descopere ce are Clujul mai frumos și mai valoros când vine vorba de turism. Ne-a plăcut spiritul lor de aventură, entuziasmul și modul în care au reușit să se organizeze. Deși 5 ani pare o perioadă lungă de timp, pentru un proiect atât de ambițios, timpul e, de fapt, scurt. Iar asta pentru că există atât de multe locuri frumoase și oameni deosebiți în țara aceasta!

Ce-au descoperit zig zagării prin Cluj?

Deocamdată, ne-au deschis apetitul cu o serie de fotografii 😀 (realizate de Oancia Iulian și Acăprăriței Elena). Câteva dintre ele răsfirate prin articolul de față. Recunoașteți locurile?

zig zag prin cluj (11) zig zag prin cluj (12) zig zag prin cluj (13) zig zag prin cluj (13) zig zag prin cluj (16) zig zag prin cluj (18)

 

„Imaginează-ți o Românie în care oamenii își redescoperă identitatea, își transmit valorile și îmbrățișează evoluția.”

Pe la cascade, baraje și castele…

zig zag prin cluj (6) zig zag prin cluj (7)

zig zag prin cluj (1) zig zag prin cluj (5)

Sau prin oraș…

zig zag prin cluj (10) zig zag prin cluj (19)

Cine-i Ziggy și ce face el în urma călătoriilor?

Echipa Zig Zag prin România e mânată la drum de Ziggy. El e spiritul tânăr al aventurii și al cunoașterii. După vizitarea fiecărui județ, Ziggy și zig zagării lui, pe lângă fotografiile realizate, se asigură să facă și câte o prezentare hyperlapse atractivă și reprezentativă. În plus, zig zagării scriu despre locurile vizitate și oamenii deosebiți întâlniți în călătoriile lor. Astfel, la final, se lasă cu cel puțin o carte care surprinde ce-i mai valoros în județul respectiv.

O bună parte din conținutul creat poate fi citit direct pe blogul lor. Iar hyperlapse-urile create pot fi vizionate gratuit pe canalul lor de Youtube.

Zig Zag prin Cluj

Vizita echipei în Cluj s-a încheiat, așa că așteptăm cu bucurie impresiile lor de călătorie și, desigur, hyperlapse-ul creat pentru Cluj. Vă recomandăm să le urmăriți călătoriile și de-acum înainte. mai ales dacă sunteți pasionați de tot ceea ce înseamnă turism în România, cu toate locurile deosebite care așteaptă să fie descoperite și promovate adecvat, cu toți oamenii deosebiți care îi conferă valoare.

Îi puteți urmări pe-aici:

Pagina de Facebook
Website
Youtube