Zboruri Cluj-Londra cu Ryanair: promisiunea celor mai mici prețuri

de | | 2 Minute

Zboruri Cluj-Londra cu Ryanair din aprilie: prețuri mici, program săptămânal

Încă din vara anului 2018, compania aeriană din Europa care a atins cel mai mare număr de pasageri, anunța faptul că din 2019 va lansa prima sa rută din Cluj, spre Londra Southend.

Astfel, începând cu data de 2 aprilie 2019, Ryanair va pune la dispoziția călătorilor 3 zboruri săptămânale pe ruta Cluj-Napoca – Londra Southend.

(Foto sus: @mister_tokojoshi)

„Suntem încântați să anunțăm prima noastră rută din Cluj, un nou serviciu către Londra Southend care va debuta în aprilie 2019 și va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, ca parte a programului nostru Vara 2019.” – Olga Pawlonka, Sales & Marketing Manager CEE & Balkans, Ryanair

Prețurile biletelor încep de la 16,99 euro, variind în funcție de perioada și ziua dorită. Momentan, cele trei zboruri săptămânale sunt planificate pentru zilele de marți, joi și sâmbătă.

Compania aeriană promite tarife mai mici și pune la dispoziția clienților români o serie de beneficii din cadrul programului Always Getting Better:

  • Tarife reduse la bagaje înregistrate » la bagajele de 20kg, o taxă mai mică de 25€
  • Ryanair Rooms cu 10% în Credit de Călătorie
  • Ryanair Transfers – opțiuni lărgite de transport terestru alături de Car Trawler, partener Ryanair
  • Promisiunea punctualității – 90% dintre zboruri vor fi la timp
  • Promisiunea de preț – celor care vor găsi un tarif mai mic, li se va returna diferența + 5€ în contul My Ryanair

„Salutăm decizia Ryanair de a demara zboruri de la Cluj. Astfel, vom avea o nouă companie aeriană pe Aeroportul Internaţional Cluj, începând cu sezonul de vară 2019. Managementul aeroportuar a negociat cu Ryanair vreme de mai bine de 10 ani şi speră într-o colaborare constructivă benefică dezvoltării aeroportului dar şi a întregii regiuni. Pasagerii noştri vor aprecia cu siguranţă noua rută Ryanair spre Londra Southend precum şi ofertele de călătorie ale companiei pentru această rută.”– David Ciceo, Director General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj

Transportând peste 131 milioane de pasageri anual, Ryanair operează zilnic mai mult de 2000 de zboruri, conectând 220 de destinații din cele 37 de țări în care ajunge. În anul 2017, compania aeriană devenea prima din Europa care a transportat un miliard de clienți! Flota Ryanair include 430 de aeronave Boeing 737. Alte 240 de aeronave similare au fost comandate de către Ryanair, fapt ce va permite reducerea tarifelor și creșterea traficului anual de pasageri (până la 200 de milioane de clienți / an, până în Anul Fiscal 2024).

„Aeroportul Internaţional Cluj, primul aeroport regional din România, felicită operatorul aerian Ryanair pentru anunţul startului zborurilor spre Cluj-Napoca. Aceasta va reprezenta o bună oportunitate pentru toţi pasagerii din Transilvania şi un pas important pentru dezvoltarea viitoare a aeroportului.” – Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj

zboruri cluj-londra ryanair
Foto: Facebook Ryanair