World of TikTok, primul eveniment educativ dedicat 100% TikTok-ului

de | | 2 Minute

World of TikTok, primul eveniment educativ dedicat 100% TikTok-ului

TikTok a ajuns rapid printre cele mai descarcate aplicații din iOS și Android, cu peste 2 miliarde de instalări la nivel global și peste 3 milioane în Romania! Nevoia de informație crește direct proportional, motiv pentru care are loc primul eveniment educativ dedicat 100% TikTok-ului – World of TikTok!

Pe TikTok tipul de conținut este format din video-uri scurte, între 15 si 60 secunde, cu formate native din app sau proprii, diverse challenge-uri, dansuri sincron, duete sau lipsync. Partea de audio poate fi atât proprie, dar se poate folosi și sunetul realizat de alți TikTok-eri. Pentru a asigura creșterea comunității, dar și a interacțiunii cu aceasta, pe lângă hashtag-urile potrivite, se recomandă colaborarea cu alți creatori de conținut, conectarea cu comunitatea sau promovarea conținutului și pe alte retele de socializare.

Ce este totuși important pe TikTok în 2020, de ce lucruri trebuie să țină cont un creator de conținut pentru o activitate apreciată și de success, cum poate măsura succesul, cum se pot promova produsele unui brand pe această rețea de socializare și ce planuri există în viitor aflăm în cadrul primului live dedicat 100% TikTok-ului, sub conceptul World of TikTok, fratele mai mic al consacratului World of Instagram.

Live-ul are loc pe pagina de Facebook World of TikTok și pe pagina agenției care a dezvoltat conceptul – Creative Energy Corner.

Creative Energy Corner are în portofoliu un alt mare eveniment dedicat Instagram-ului – World of Instagram, ajuns la 10 ediții și peste 400 participanți/ediție.

Live-ul va avea loc miercuri, 8 iulie, de la orele 17.00, iar invitații primei ediții sunt Laura Savu – Global Community Manager TikTok, Mih Lovin, Managing Partner SQUAD Influencers și L2 Digital și va fi moderar moderat de Laura Pirlog, Managing Partner Creative Energy Corner și creatorea seriei de evenimente World of Instagram.

Participarea la acest eveniment este gratuită. Link eveniment aici.

Hashtag-uri recomandate pentru această ediție: #worldoftiktok #tiktokevent

Evenimentul World of TikTok este un concept creativ marca Creative Energy Corner.


Comunicat de presă