Workshop de fotografie la VIVO! Cluj-Napoca

de | | 3 Minute

Workshop de fotografie la VIVO! Cluj-Napoca

În acest weekend, pasionaţii de fotografie sunt invitaţi la VIVO! Cluj-Napoca să ia parte la un workshop creativ. Participarea în cadrul evenimentului organizat în parteneriat cu Asociaţia Culturală Ciorchin se face pe bază de înscriere, iar cel mai norocos participant poate câştiga un curs de iniţiere în arta fotografică.

Centrul comercial din inima Transilvaniei împreună cu Asociaţia Culturală Ciorchin îi invită pe toţi pasionaţii de fotografie la un workshop creativ, unde vor putea descoperi cum să imortalizeze amintirile din vacanţă în cele mai reuşite fotografii.

Workshop-ul “Călătorii în fotografii” va fi susţinut de către Radu Sălcudean, fotograf profesionist, preşedintele Asociaţiei Culturale Ciorchin. Cu o experienţă de peste douăzeci de ani în domeniul fotografiei de călătorie, Radu va susţine o proiecţie cu sute de exemple realizate de el şi de către colegii lui: Ştefan Socaciu, Lavinia Gordan, Andreea Ligia Bologa şi Florin Sălcudean.

“Pe parcursul celor două ore se vor aborda diferite subiecte precum: alegerea cadrului fotografic, poziţionarea fotografului în relaţie cu lumina şi cu subiectul ales, alegerea unei plaje de profunzime potrivită, realizarea expunerilor lungi, fotografia de călătorie cu telefonul, folosirea aplicaţiilor de pe telefonul mobil pentru programarea şedinţelor foto precum şi pentru editarea imaginilor. Tehnicile fotografice folosite vor fi exemplificate cu imagini din Australia, Singapore, Maroc, Italia, Franţa, Germania, Anglia, Malta, Egipt, Suedia, India, Zanzibar şi bineînţeles România.”- a declarat Radu Sălcudean, preşedintele Asociaţiei Culturale Ciorchin.

Participarea la workshop se face în limita a 100 de participanţi.

Înscrierile se fac până cel târziu în data de 17 iunie 2017, ora 16,00. Mai mult, la finalul atelierului, cel mai norocos participant va putea câştiga prin tragere la sorţi un curs de iniţiere în fotografie, susţinut de Asociaţia Culturală Ciorchin.

Detalii despre modalitatea de înscriere şi regulamentul de acordare al premiului se găsesc pe www.vivo-cluj.ro.

Workshop-ul “Călătorii în fotografii” va avea loc duminică, 18 iunie, de la ora 16,00, în Piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informaţii.
Asociaţia Culturală Ciorchin are ca scop de activitate promovarea fotografiei ca mediu de creaţie artistică şi de comunicare, educarea vizuală în spirit estetic şi promovarea creaţiei originale prin intermediul unor cursuri specializate, expoziţii, workshop-uri, conferinţe evenimente culturale etc. Activitatea susţinută a membrilor asociaţiei are ca obiective dezvoltarea unei comunităţi a artiştilor fotografi; dezvoltarea abilităţilor profesionale şi creşterea gradului de informare a comunităţii artiştilor fotografi cu privire la noutăţile şi bunele practici în domeniu. Mai multe detalii despre activitatea asociaţiei se găsesc pe www.ciorchin.ro

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,0 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 230 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.