Festivalul Stradal WonderPuck aduce magia în centrul Clujului

de | | 2 Minute

Festivalul Stradal WonderPuck aduce magia în centrul Clujului

Zilele până când centrul Clujului se va anima din nou în sunet de râsete de copii și culori ale unor lumi fantastice se scurg foarte rapid!

Weekendul 8-10 septembrie marcheză cea de-a 7-a ediție a Festivalului Stradal WonderPuck, ce se anunță a fi cea mai spectaculoasă de până acum. Artiști din România și 7 alte țări se vor desfășura timp de trei zile, pe 5 scene amplasate în 3 locații (Piața Unirii, Muzeul de Artă Cluj și nelipsita scenă de la Castelul Banfy, Bonțida).

Printre cele mai importante prezențe din cadrul festivalului se află Grupo Puja, invitați de marcă din Spania, ce vor prezenta în data de 9 septembrie, de la ora 20.00, în Piața Unirii o reinterpretare inedită a poveștii lui Peter Pan și a zânuței Tinkerbell, întreaga acțiune a spectacolului desfășurându-se la înălțime, într-o feerie de acrobații aeriene.

Festivalul Stradal WonderPuck aduce magia în centrul Clujului Pe scena mare din Piața Unirii, spectatorii clujeni îi vor putea întâlni tot în data de 9 septembrie, de la ora 20.30 și pe actorii Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, Secția Marionete. Aceștia vor veni în întâmpinarea lor cu unul dintre cele mai apreciate spectacole ale stagiunii 2021-2022, „Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)” în regia lui Cristian Ban.

Teatrul de Copii și Tineret „Gong” revine pe scena WonderPuck în data de 10 septembrie de la ora 19.00 cu spectacolul-concert „Vaca Rosalinda (o fabulă muzicală)”.

Pe lângă spectacolele desfășurate clasic, pe scenă, anul acesta, la WonderPuck s-a creat un program special de spectacole itinerante care mai de care mai spectaculoase,   ce se vor desfășura pe traseul Piața Muzeului – Piața Unirii, printre care merită menționat performance-ul stradal „Plasticul nu e fantastic” al Teatrului STILTLife din Olanda.

Ce-a de-a șaptea ediție a Festivalului Stradal WonderPuck este organizată de Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, Asociația ESUA, și Clubul Lions, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, al Consiliului Județean Cluj și al Administrației Fondului Cultural Național. De asemenea evenimentul are parte și în acest an de sprijinul Ambasadei Olandei.


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.