WMS – o soluție necesară pentru depozitul tău

de | | 2 Minute

WMS – o soluție necesară pentru depozitul tău

Optimall WMS by AROBS este o soluție destinată exclusiv gestionării facile a fluxurilor de lucru din depozitul/magazia business-ului tău. Cu ajutorul soluției WMS (Warehouse Management System) gestionezi fluxurile de muncă precum: recepțiile de marfă, ieșirile de marfă, transferurile între gestiuni și locații, returul de marfă, inventarul și picking-ul.

Soluția Optimall WMS este formată din componenta software, dar și din elemente hardware precum: servere, cititoare de coduri de bare și imprimante cu ajutorul cărora printăm codurile de bare aferente pentru fiecare obiect/cutie. WMS poate funcționa de sine stătător sau poate fi integrat cu programul de gestiune (ERP), automatizând astfel toate activitățile de preluare a comenzilor și emiterea facturilor de la încărcare și până la livrare.

De ce să folosești o soluție de tip WMS?

  • Ai acces la un set de rapoarte personalizate trimise automat unor adrese de e-mail predefinite;
  • Procesul de inventariere se automatizează folosind cititorul de coduri de bare în vederea scanării tuturor articolelor;
  • Poți crea și optimiza rutele de pick-uire a mărfii;
  • Rotația stocurilor și descărcarea acestora se va efectua respectând regula FEFO, FIFO;
  • Gestionezi stocurile pe loturi și locații;
  • Poți seta o alertă de stoc minim sau expirare produse pentru a fi mereu la curent cu privire la stocurile tale.

WMS - optimall ian20Optimall WMS este perfectă pentru gestionarea oricărui tip de depozit sau magazie. Odată cu dezvoltarea acestei soluții, echipa Optimall a lansat și o soluție destinată exclusiv inventarierii patrimoniului. Optimall SMIS (Smart Mobile Inventory System) te ajută să ai o evidență clară asupra mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar din compania ta. Prin scanarea acestora îmbunătățești calitatea inventarierii activelor cu ajutorul codurilor de bare.

Contactează-ne la numărul de telefon 0752 065 708 iar noi îți vom oferi consultanța gratuită de care ai nevoie în vederea achiziționării soluției care ți se potrivește.


Comunicat de presă
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.