West City Tower – cel mai înalt bloc din România se construiește la Cluj

de | | 2 Minute

West City Tower va fi cel mai mare bloc de locuințe din România

West City Tower este un bloc de locuințe situat în apropiere de VIVO! și Cora Shopping Center ce se construiește chiar în Cluj-Napoca. Conform site-ului Cluj Capitala, va fi cel mai înalt bloc din România.

Proiectul construirii al West City Tower s-a născut dintr-o idee îndrăzneață, care și-a propus să construiască acest bloc nu doar ca un spațiu de locuit, dar și un reper al Clujului. Blocul va avea 95 de metri înălțime și 25 de etaje.De asemenea, acesta va mai cuprinde și 5 etaje de parcare, un loc de joacă pentru copii, iar numărul total al apartamentelor va fi de 182. Toate acestea vor veni cu o panoramă impresionantă, iar apartamentele vor fi cu 1, 2 sau 3 camere. De asemenea, aici vor mai exista și 4 penthouse-uri cu câte 5 camere.

West City Tower 02

Blocul va dispune și de două lifturi ce coboară până în zona de parking. Conform realizatorilor proiectului, mai sunt de ridicat 5 etaje până când acest bloc va fi terminat. Ei spun că West City Tower va fi cel mai mare bloc din Transilvania, dar și România, însă speră ca acest lucru să nu dăinuie pentru mult timp.Ei vor ca acest proiect să stârnească și interesul altora pentru a construi clădiri similare. Drept urmare, Cluj-Napoca s-ar putea transforma într-un adevărat oraș al zgârie-norilor.

West City Tower se află pe Calea Florești, numărul 139. Blocul va oferi apartamente de locuit într-o zonă bună a orașului, cu o priveliște plăcută și un confort sporit.

Foto: West City Tower