West City Hotel: Start sănătos în 2016

de | | 2 Minute

West City Hotel, primul design hotel din România, își propune să ofere clienților o ședere cât mai plăcută și prietenoasă oricând aceștia vor poposi aici.

Fie că ești în tranzit sau ai ca destinație oraşul Cluj, West City Hotel Cluj este alegerea potrivită atunci când cauți un loc de cazare la fel de cald precum cel de acasă.

Noul an înseamnă pentru West City Hotel o nouă strategie care-și propune o abordare îndrăzneață, dar în avantajul clienților, motto-ul fiind: „2016 is about Healthy Choices”. Această abordare vrea să arate clienților că deși se află în călătorie pot să facă mișcare, pot să mănânce sănătos exact cum fac acasă.

sănătos în 2016 healthy start west city hotel cluj

Pașii pe care îi propune West City Hotel pentru un Healthy Start Up 2016 sunt următorii:

  1. Aer curat, proaspăt: În hotel nu mai este permis fumatul, iar acest fapt va fi benefic tuturor persoanelor care vor deschide ușa hotelului West City Hotel.
  2. Corp tonifiat, în formă: În luna februarie, clienții care se cazează la West City Hotel primesc bonus un voucher la Word Class – Fitness Center (Polus Center). Nu uitați de echipamentele de sport, să le aveți pregătite, pentru că West City Hotel vă trimite să vă antrenați în cel mai modern club de fitness din oraș!
  3. Alimentație sănătoasă: Bucătarii de la West City Hotel concep în așa fel meniurile încât clienții să se bucure de o alimentație cât mai sănătoasă.
    La micul dejun oaspeții vor putea alege preparatele în funcție de preferințe, pentru ca bucătăreasa să gătească omleta precum cea făcută în casă.
    Un sfat bun, „Mâncați ceea ce doriți, dar alegeți înțelept!”, merită luat în calcul pentru a vă menține corpul tânăr.

O alimentație sănătoasă combinată cu mișcare aduc un somn odihnitor la West City Hotel!

Dacă doriți să aveți parte de un Start Sănătos, nu ezitați să ne contactați!

Adresa: Str. Avram Iancu, nr. 442-446, Floresti, Cluj
Telefon contact și rezervări: 0264 501 820
Email: [email protected]
Website: www.westcityhotel.ro
Facebook: www.facebook.com/1WestCityHotel

sănătos în 2016 healthy start west city hotel cluj