Weekend-ul micilor constructori LEGO la Polus Center

de | | < 1 Minute

Weekend-ul micilor constructori LEGO la Polus Center

 

Copiii sunt invitați weekend-ul acesta la Polus să descopere lumea fascinantă a pieselor LEGO®. Micuții vor avea parte de multe activități distractive și ateliere de creație cu premii surpriză.

Cel mai mare magazin Certificat LEGO® din ţară îi invită pe toți copiii la joacă în weekend-ul 17 – 18 ianuarie 2015, între orele 10:00 – 22:00. Evenimentul va avea loc în Piaţeta Matei Corvin din Polus Center, lângă Biroul de Informații, unde va fi amenajat un spaţiu de joacă, astfel încât doritorii să construiască liber din piese LEGO® şi LEGO DUPLO®.
În plus, între orele 15:00 – 19:00, atât sâmbătă cât şi duminică, organizatorii au pregătit ateliere LEGO® cu premii surpriză. Întreg evenimentul va fi animat de mascota LEGO®.
www.brickdepot.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.