Week-end bantuit la Polus Center

de | | 2 Minute

Week-end bantuit la Polus Center

 

Sărbătoarea de Halloween le aduce copiilor la Polus Center o mulțime de provocări pline de suspans din partea vrăjitoarelor. În acest weekend micuții vor avea parte de jocuri distractive din lumea fantomelor, la finalul cărora vor fi răsplătiți.

Pe 1 și 2 noiembrie 2014, centrul comercial din inima Transilvaniei îi invită pe cei mici în lumea fantomelor. Copiii vor participa la jocurile cu lilieci, vrăjitoare, păienjeni sau monștrii și se vor distra la workshop-uri unde vor crea măști de halloween, schelete sau felinare în formă de dovleci și vor putea deveni adevărați vânători de fantome.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:
Sâmbătă, 1 noiembrie 2014:
• Jocuri – copiii vor trece de cursa liliecilor în cadrul căreia vor ajuta liliecii de hârtie să ajungă la destinație și legați la ochi vor trebui să găsească fața unui monstru. • Workshopuri – micuții vor crea măști de halloween și felinare în formă de dovleci.
Duminică, 2 noiembrie 2014:
• Jocuri – pe prichindei îi așteaptă o provocare din partea vrăjitoarelor și o cursă a pânzei de păianjen unde vor trebui să ocolească fantomele și să adune păianjeni pentru vrăji. • Workshopuri – copiii vor crea schelete din spaghete și vor intra într-o cursă pentru vânătoarea de vrăjitoare. La final, micuții care vor parcurge cu succes probele pregătite de vrăjitoare, vor fi recompensați.

Evenimentul va avea loc pe 1 și 2 noiembrie 2014, între orele 14.00-18.00, în Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.