Web Summit 2017, locul de întâlnire al pasionaților de tehnologie

de | | 2 Minute

Web Summit 2017, locul de întâlnire al pasionaților de tehnologie

Cea mai complexă conferință de tehnologie a Europei și un loc de întâlnire fără rival pentru cei interesați de tehnologiile inovatoare, Web Summit 2017 va avea loc anul acesta în Portugalia, la Lisabona, în perioada 6-9 noiembrie 2017. 

Pe o perioadă de numai 6 ani, Web Summit a crescut de la 400 la până peste 50 000 de participanți, veniți din peste 150 de țări. Interesul pentru tehnologiile disruptive este în continuă creștere, iar persoanele și companiile interesate de aceste tehnologii și de modul în care ele le pot transforma viața și afacerile au ocazia de lua parte la cel mai important marketplace de tehnologie din Europa!

La nivelul comunității clujene, pasiunea pentru progres tehnologic, IT, aplicații inovative și noi tehnologii se face tot mai mult resimțită în ultimii ani. Pe lângă numeroasele conferințe care au loc la nivel local și național, cei dornici să ia parte la o întâlnire globală ce pune accent pe tehnologii disruptive și inovatoare, se pot deja orienta înspre Web Summit 2017.

Web Summit 2017

„An extraordinary gathering of talent & energy with one goal: to help entrepreneurs network” – Wired

Web Summit 2017 va avea loc MEO Arena and FIL din Lisabona, iar costul biletelor este de 850 Euro – 2 bilete. Mai multe detalii despre bilete și acces, puteți găsi pe pagina oficială: websummit.com/tickets .

Marele eveniment va include nu mai puțin de 21 de conferințe în acest an: AutoTech, binate, ContentMakers, creatiff. Enterprise X, FullSTK, FutureSocieties, HealthConf, Marketing X, PandaConf, Modum, MoneyConf, MusicNotes, Night Summit, Pub Summit, SaaS Monster, Talk Robot, The Forum, SportsTrade, Startup University, Surf Summit, Sunset Summit.

„The Summit is a bewildering, exhausting, massively impressive two-day festival for those who have the courage to follow their dreams.” – The Irish Times

Speakerii sunt persoane cu influență care determină schimbări pozitive în domeniul lor de activitate, reprezentanți ai unor mari companii precum Intel, Google, Amazon.com, Facebook, Tinder, Uber și multe altele. Lista completă cu speakerii Web Summit 2017 poate fi consultată aici: websummit.com/speakers .

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, puteți urmări și pagina evenimentului în rețelele de socializare: facebook.com/WebSummitHQ