Ultimele bilete la preț redus pentru We Love Retro Cluj-Napoca

de | | 3 Minute

Ultimele bilete la preț redus pentru We Love Retro Cluj-Napoca

Pe 23 noiembrie, dăm start distracției, la cel mai mare Retro Party din România, We Love Retro Cluj-Napoca! Cei mai tari artiști ai anilor 90’: Coolio, Culture Beat, Rednex, C Block, Down Low, E-Rotic și Captain Hollywood Project pregătesc un show incendiar la BT Arena.

Ultimele bilete la prețuri reduse începând de la 109 lei+taxe pentru We Love Retro Cluj-Napoca pot fi achiziționate până în 15 octombrie, ora 16:00, de pe WeLoveRetro, entertix.ro sau fizic de la Casa de Cultură a Studenților. Profită și cumpără-ți biletul de acum la cel mai tare festival de muzică retro din Romania!

retro party

We Love Retro a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România. Acesta surprinde de fiecare dată prin line-up-ul diversificat și prin producția care reaprinde nostalgia iubitorilor de muzică retro.

Ia-ți ACUM bilet pentru We Love Retro Cluj-Napoca și hai să-i vezi live pe cei mai tari artiști ai anilor 90′!
Grăbește-te, sunt ultimele biletele disponibile și ele se epuizează repede! Biletele pot fi achiziționate online de pe entertix.ro.

Eveniment organizat de Spotlights – Events Creator.

We Love Retro Cluj-Napoca (1)

Line-up-ul We Love Retro Cluj-Napoca 2019

Cea de a 7- a ediție aduce pe scena clujeană unii dintre cei mai iubiți artiști ai anilor 90’, care s-au făcut cunoscuți prin originalitatea muzicii lor și a ritmurilor inconfundabile.

COOLIO s-a făcut cunoscut prin succesul piesei „Gangsters Paradise”. Vândută în 6 milioane de copii, piesa a fost pe primul loc în topul Billboard în 1995.

CULTURE BEAT a ajuns la inimile publicului prin cele două piese consacrate, „Got to Get It” și  „Mr Vain”.

REDNEX „Cotton Eye Joe”, „Wish you were here”, „Hold Me for a While” și “The Chase” sunt piesele care i-au făcut cunoscuți în întreaga lume. Artiștii suedezi pregătesc pentru We Love Retro 2019 Cluj-Napoca un spectacol de neuitat, menit să atragă voie bună.

party

C-BLOCK sunt responsabili de aducerea culltura hip-hopului american în Europa, unde hit-ul „Shake that Azz”a făcut furori în anii 90. Ei mai sunt cunoscuți și pentru piese precum „So Strung Out”, „Time is Ticking Away”.

DOWN LOW este o cunoscută trupă de hip-hop formată în 1995, care a ajuns cunoscută prin hit-urile „Johnny B”, „So Long Goodbye”, „Vision of Life”, „Once Upon A Time”.

E-ROTIC este duo-ul ce reprezintă autentica atmosferă de pe ringurile de dans din anii ’90.  Piesele care le-au adus celebritatea sunt: „Max don’t have sex with your ex”, „Fred come to bed”, „Willy use a Billy…Boy ” și „Sex on the phone”. Clasate pe primul loc în topurile muzicale din Europa, America de Sud și Japonia, piesele vor fi cântate live pe scena din Cluj-Napoca.

Captain HOLLYWOOD PROJECT  cunoscuți pentru hit-urile „More and more„ , „Find Another Way”, „Impossible” și „Only with you” vin să încingă atmosfera la We Love Retro Cluj Napoca.

We Love Retro Cluj-Napoca (1)