We Love Retro 2019 | Artiști cunoscuți ai anilor ’90 vor concerta la Cluj

de | | 3 Minute

We Love Retro 2019 : ce artiști îndrăgiți ai anilor ’90 vor cânta anul acesta la Cluj?

Un eveniment mult așteptat și îndrăgit de către clujeni, We Love Retro 2019 revine și în acest an. Artiști îndrăgiți ai anilor ’90 vor susține concerte pline de efervescență, energie și entuziasm ca în fiecare an. Cea mai mare petrecere retro din România se va desfășura în Cluj-Napoca în data de 23 noiembrie 2019, aflându-se la cea de a șasea ediție.

we love retro 2019

Artiști cu nume sonore ai anilor ’90, la Cluj

Nostalgia muzicii retro va umple Clujul de energie. Animat de aceleași sentimente de apreciere și dragoste față de muzica din ultima parte a secolului trecut, We Love Retro a reușit să devină unul dintre cele mai așteptate evenimente din România. Acesta surprinde de fiecare dată prin line-up-ul diversificat.

Line-up-ul We Love Retro 2019

Cea de a 7- a ediție aduce pe scena clujeană unii dintre cei mai iubiți artiști ai anilor 90’, care s-au făcut cunoscuți prin originalitatea muzicii lor și a ritmurilor inconfundabile.

we love retro 2019
COOLIO s-a făcut cunoscut prin succesul piesei „Gangsters Paradise”. Vândută în 6 milioane de copii, piesa a fost pe primul loc în topul Billboard în 1995.

CULTURE BEAT a ajuns la inimile publicului prin cele două piese consacrate, „Got to Get It” și  „Mr Vain”.

REDNEX „Cotton Eye Joe”, „Wish you were here”, „Hold Me for a While” și “The Chase” sunt piesele care i-au făcut cunoscuți în întreaga lume. Artiștii suedezi pregătesc pentru We Love Retro 2019 Cluj-Napoca un spectacol de neuitat, menit să atragă voie bună.

C-BLOCK sunt responsabili de aducerea culltura hip-hopului american în Europa, unde hit-ul „Shake that Azz”a făcut furori în anii 90. Ei mai sunt cunoscuți și pentru piese precum „So Strung Out”, „Time is Ticking Away”.

DOWN LOW este o cunoscută trupă de hip-hop formată în 1995, care a ajuns cunoscută prin hit-urile „Johnny B”, „So Long Goodbye”, „Vision of Life”, „Once Upon A Time”.

E-ROTIC este duo-ul ce reprezintă autentica atmosferă de pe ringurile de dans din anii ’90.  Piesele care le-au adus celebritatea sunt: „Max don’t have sex with your ex”, „Fred come to bed”, „Willy use a Billy…Boy ” și „Sex on the phone”. Clasate pe primul loc în topurile muzicale din Europa, America de Sud și Japonia, piesele vor fi cântate live pe scena din Cluj-Napoca.

Captain HOLLYWOOD PROJECT  cunoscuți pentru hit-urile „More and more„ , „Find Another Way”, „Impossible” și „Only with you” vin să încingă atmosfera la We Love Retro Cluj Napoca.

we love retro 2019

De ce să participi (și) în acest an la We Love Retro?

Dacă ne regăsim în stilul muzical al anilor ’90 și ne place să retrăim unele momente de care s-au legat amintiri speciale atunci acest eveniment este ocazia potrivită. Energia anilor 90 va fi readusă la viață prin muzica retro al celor mai populari artiști ai vremii. Hit-urile ce au dat startul eurodance-ului în Europa anilor ’90, vor fi reascultate cu melancolie și bucurie deopotrivă de publicul We Love Retro pe 23 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Iubitorii muzicii retro pot cumpăra bilete pentru We Love Retro 2019 Cluj-Napoca de pe http://weloveretro.ro/cluj/ sau de la Casa De Cultură a Studenților.

Eveniment organizat de Spotlights – Events Creator.
Parteneri: Ursus Retro, Europa FM, Avantaje, Unica.