Vremea se încălzește la Cluj! Vezi prognoza de Paști

de | | < 1 Minute

Vremea se încălzește la Cluj! Vezi prognoza de Paști

Vremea se încălzește în sfârșit la Cluj, ceea ce înseamnă că în zilele libere în care sărbătorim Paștele vom avea parte de temperaturi de primăvară. Există în continuare șanse de precipitații, însă Administrația Națională de Meteorologie (ANM) spune că valorile termice pentru restul lunii aprilie vor fi în general apropiate de cele normale pentru perioada aceasta. 

În săptămâna 11-17 aprilie, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15°C – 17°C, iar cele minime vor fi de 5°C – 7°C, excepție făcând noaptea de miercuri, care va fi mai răcoroasă (2°C). 

vremea de paști 2023

În schimb, săptămâna următoare, între 17-23 aprilie, la Cluj vom avea parte de câteva zile ploioase și noroase, maximele fiind cuprinse între 14° C și 17° C, iar minimele între 3° C și 7° C.

vremea-de-pasti-2023.1

Cu toate acestea, începutul de primăvară ne-a demonstrat că vremea este schimbătoare și imprevizibilă, așa că e posibil ca temperaturile să se schimbe. Vă recomandăm să urmăriți informațiile meteorologice actualizate dacă vă plănuiți să petreceți sărbătorile în natură 🙂.

Surse foto: @mihai.hendea, @hendeasilvia, AccuWeather