De team building: Vrei team building in Cluj? Incearca paintball!

de | | 4 Minute

Vrei team building in Cluj? Incearca paintball!

Facem parte din grupuri, mai mult sau mai putin functionale. Inevitabil, caci suntem fiinte sociale. Acasa – in familie, la scoala sau la locul de munca, ne organizam in grupuri mici si mari. Cand vine vorba de prieteni, tu decizi cu cine iti petreci timpul liber. In mediile profesionale insa, adesea, te simti ,,aruncat” intr-un grup de oameni sau altul, alaturi de care esti nevoit sa lucrezi si sa obtii rezultate optime.
Toti managerii de succes stiu ca pentru ca un proiect sa-si atinga obiectivele, este necesar sa se tina cont de dinamica grupului care se ocupa de acesta. Mai mult, facand un calcul al orelor pe care ti le petreci alaturi de colegii de lucru, iti dai seama ca intr-o oarecare masura atmosfera de la locul de munca isi pune amprenta asupra starii tale de bine, la modul general. Cum te simti alaturi de colegii tai? Ce fel de relatii va caracterizeaza?

Ideea evenimentelor de tip team building a prins avant si la noi, in ultimii ani. Dincolo de evenimentele structurate astfel incat sa aiba legatura directa cu activitatile de lucru ale echipelor, la fel de importante devin si activitatile recreationale. Iar in acest sens, echipa de la War Zone – Paintball & Airsoft ne vine in ajutor!

paintball si airsoft cluj

De ce sa optezi pentru paintball?

Poate pentru ca e undeva la limita dintre distractie pura si activitate constructiva, cu un potential urias de dezvoltare a relatiilor dintre participanti. Cu toate caracteristicile unui sport, paintball-ul vine ca o varianta mult mai complexa si mai bine organizata a jocurilor pe care le indrageam copii fiind – fie cele strategice online, fie cele de pe terenul din fata blocului. In mod natural, acest gen de activitate trezeste in noi spiritul de competitie si fair-play.

Un joc de echipa

Paintball-ul este in primul rand un joc de echipa care, pe langa doza buna de relaxare, adrenalina, distractie, rupere din cotidian si eliberarea de stresul acumulat in viata de zi cu zi, iti dezvolta indirect, dar practic, anumite abilitati.

Iata cateva dintre abilitatile pe care o echipa si le poate dezvolta la paintball:
paintball si airsoft cluj– inveti sa iti asumi riscuri calculate, in functie de coechipierii tai
– imbunatatirea comunicarii intre membrii aceleiasi echipe
– cooperarea si coordonarea activitatilor individuale in scopul atingerii unui tel comun
– creativitate, implicare activa si gandire logica
– dezvoltarea identitatii de grup si asumarea naturala a rolurilor in cadrul grupului
– inveti sa ai incredere in colegii tai
– capacitatea de a lua decizii rapide
– familiarizarea cu echipa din care faci parte, dar si cu echipa adversa
– descoperirea valorilor comune

Interactiv si distractiv

Partea buna este ca iti dezvolti, ca echipa, toate aceste abilitati in timp ce bucuria e la cote maxime. Un plus de adrenalina, suspans, amuzament e oricand binevenit, mai ales in cadrul unor grupuri care au nevoie de putina destindere si distractie!

Jocul de paintball creeaza in mod natural o atmosfera interactiva, incurajeaza spiritul de echipa si poate pune bazele unor prietenii reale. Nici macar nu e necesara o conditie fizica excelenta, cat dorinta de a face parte din echipa, de a-ti aduce partea de contributie.
Vei observa cum incepeti sa va relaxati, sa zambiti, cum multe bariere impuse la locul de munca incep sa dispara si cum, in valtoarea evenimentelor si a petelor de culoare, comunicarea devine mai rapida, mai eficienta, mai lipsita de retineri.

Paintball in Cluj?

Da, din fericire, avem! Si merita incercat cel putin o data, daca nu in cadrul unui team building organizat, macar alaturi de prieteni si / sau familie.

Din proprie experienta, noi recomandam o vizita in Dambul Rotund, in livada Steluta, la War Zone – Paintball & Airsoft.
Ce vei descoperi odata ajuns la War Zone? Bunkere, transee, obstacole, copaci si masini abandonate, dar si foisoare si gratare pe care le vei putea pregati langa o cabana care ofera o frumoasa vedere panoramica asupra Clujului!

Zona de ,,razboi” si distractie este suficient de ferita de agitatia orasului si numai buna pentru a crea premisele dezvoltarii eficiente a dinamicii grupului din care faci parte. Este oportunitatea perfecta pentru a invata despre tine si echipa ta, intr-un mod recreativ, plin de adrenalina, suspans si multa multa voie buna!

paintball si airsoft cluj

Date de contact
Pentru a descoperi mai multe informatii despre paintball si airsoft, despre tipurile si strategiile de joc propuse de War Zone, pentru programari sau alte discutii, aveti aici datele de contact:

Website: www.paintball-airsoft.ro
Mail: [email protected]
Telefon: 0740 249 225
Facebook: facebook.com/Paintball.Airsoft.Cluj

Iulia Marc
Redactor Cluj.com

paintball si airsoft cluj