Voluntar la Electric Castle

de | | 2 Minute

Vrei sa fi voluntar la Electric Castel? Festivalul Electric Castle a inceput inscrierile pentru voluntari!

Toti cei care doresc sa faca parte din echipa celui mai important festival de gen din aceasta parte a tarii se pot inscrie ca voluntari, daca au peste 16 ani si vor fi la Cluj in perioada evenimentului.

inscrierile sunt deschise pana in 7 iunie si se realizeaza prin completarea formularului dedicat de pe site, de la sectiunea www.electriccastle.ro/voluntari.

Interviurile vor avea loc in perioada: 8-15 iunie. Departamentele in care vor activa voluntarii selectati sunt:

– Guests
– PR & Press
– Logistic (camping & parking)
– Sales (Ticketing/Tokens)
– Locatii (Bars, Playground, Sports Area, Gaming Area)
– Info Point (Acreditari/Lost & Found)

Pentru Cei care inca nu si-au cumparat abonament la Electric Castel: pana in 20 iunie puteti achizitiona abonamente la pretul de 135 de lei, sau bilete de o zi la pretul de 60 de lei.
Abonamentele se pot cumpara si de la intrare la pretul de 170 de lei, iar biletele de o zi la pretul de 80 de lei.

De asemenea sunt disponibile si bilele VIP pass (300 de lei), care asigura intrarea rapida la concerte, vizita in spatele scenei, acces la zona VIP si postere in editie limitata. Biletele si abonamentele se pot achizitiona online, de pe site-ul festivalului sau prin reteaua Eventim, precum si dintr-o serie de locatii selectate din Cluj-Napoca, Arad, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Dej, Deva, Miercurea Ciuc, Oradea, Sfantu Gheorghe si Targu Mures.
Pentru cele trei zile de festival se asteapta o participare totala de 25.000 de persoane (cumulat). Pe langa concerte, programul include si o serie de alte evenimente, de la proiectii de scurt-metraje si expozitii de pictura, fotografie si sculptura la prezentari de moda, targ de carte, actiuni neconventionale de teatru si dans, concursuri sportive si jocuri distractive. In curtea castelului va fi amenajata si o zona de campare pentru corturi, dotata cu toate utilitatile necesare.
Pentru informatii suplimentare:

Andi Vanca, PR
tel. 0733-070-009
email [email protected]