Vlad Pop aleargă pentru copiii cu afecțiuni oncologice. Cum te poți implica?

de | | 2 Minute

Vlad Pop aleargă pentru copiii cu afecțiuni oncologice. Cum te poți implica?

Există în lume oameni care fac miracole. De a aduce zâmbete pe fețele copiilor. De a face dintr-o zi înnorată, una cu soare. De a stârnii emoții chiar și într-un suflet apăsat. Astăzi vi-l prezentăm pe Pop Vlad Adrian. Unul dintre oamenii care aduce și face miracole pentru copii. Vlad adună bani pentru educația copiilor cu afecțiuni oncologice. Și face treaba asta, din pasiune și iubire, alergând la diverse competiții atât pe plan național cât și internațional.

vlad

Anul acesta, în luna martie, Vlad a alergat aproape 200 de km, proba scurtă, la una dintre cele mai dure competiții din lume: 6633 Arctic Ultra. În cea mai dură și geroasă competiție de la Polul Nord, Vlad a terminat pe primul loc. Pe 10 septembrie, Vlad aleargă în Italia 130 de km 12.000 D+ la Tor des Geants 2019, pentru copiii din tabăra MagiCAMP.

Tabăra MagiCAMP organizează tabere pentru copiii diagnosticați cu cancer, arsuri grave sau care au pierdut pe cineva drag. MagiCAMP încearcă să le dea înapoi din ceea ce le-a fost luat. Să le readucă zâmbetul pe minunatul chip, să le redea încrederea în propriile forțe, a stimei de sine, a indepedenței și a socializării.

magicamp

Susține-l pe Vlad!

Oricine dorește îl poate susține pe Vlad, la Turul Giganților din Italia, prin sponsorizări sau donații care vor merge înspre crearea celor 50 de burse rămase (în valoare de 500 de lei pe lună, timp de 12 luni) pentru educația a 100 de copii cu afecțiuni oncologice. Donațiile se pot face în contul Asociației MagiCamp RO13INGB0000999905454114 (titular Asociația MagiCAMP) sau pe Galatom.

Pentru mai multe informații despre campanie găsiți pe site-ul oficial MagiCAMP dar și pe paginile de Facebook MagiCAMP și Vlad Pop Adrian.

Vlad Pop