VIVO! Cluj-Napoca a dat startul la Black Shopping Days

de | | 2 Minute

VIVO! Cluj-Napoca a dat startul la Black Shopping Days

Începând de astăzi, VIVO! Cluj-Napoca dă startul ofertelor spectaculoase de Black Shopping Days. Magazinele din incinta centrului comercial își așteaptă clienții cu discount-uri la mii de produse, în perioada 17-26 noiembrie.

Pentru că unele reduceri sunt prea mari ca să încapă într-o singură zi, VIVO! Cluj-Napoca a pregătit anul acesta Black Shopping Days. Perioada mega-reducerilor a început chiar astăzi, în vinerea neagră a prețurilor mici. Între 17 și 26 noiembrie, clienții au parte de produsele la care au visat tot anul la prețuri speciale.

Reducerile ajung până la 90% și sunt valabile în magazinele de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii, articole sportive, electronice, cosmetice, decorațiuni interioare, jucării și chiar la mâncare.

La sărbătoarea reducerilor iau parte peste 40 de magazine, printre care îi amintim pe Aldo, Benvenuti, Bigotti, Bugatti, Carrefour, Ecco, Gatta, Geox, Hervis, Humanic, Intersport, Jolidon, Kenvelo, Kuiba, Lee Cooper, LEGO, Melkior, Media Galaxy, Noriel, Opticris, Oxette, Quickmobile, Reserved, Sephora, Teyzo, Timeout, Wasabi Running Sushi, Yves Rocher şi mulţi alţii.

În topul reducerilor sunt cele pentru lenjerie şi accesorii cu discounturi de până la 90%, urmate de electronice şi electrocasnice cu reduceri de până la 80% şi jucării cu oferte de până la 70%. Articolele vestimentare și de încălțăminte vin şi ele cu reduceri de nerefuzat de până la 50%, la cele mai multe dintre magazinele de modă.

Vă așteptăm așadar pe toți la VIVO! Cluj-Napoca pentru a vă bucura de cele mai mari reduceri din an. Oferta completă poate fi accesată aici.

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,1 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 240 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.