Vino și tu! Petreceri corporate la Casa Maramureșeană!

de | | 2 Minute

Maramureșenii sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor și pentru faptul că transmit din generație în generație zestrea cea mai de preț, tradițiile, graiul și portul. Sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de bucurie alături de aceste tradiții lăsate din moși-strămoși, iar un loc unic în Cluj-Napoca în care puteți să vă bucurați sufletul și inima este Casa Maramureșeană.

În această perioadă, Casa Maramureșeană își așteaptă colindătorii și clienții. Casa Maramureșeană dorește să aducă în inimile tuturor spiritul sărbătorilor de iarnă. De aceea, a pregătit petrecerile corporate.

Pentru grupuri de 25-60 de persoane, Casa Maramureșeană pregătește și un meniu tradițional, unde la aperitiv se așază pe masă un platou țărănesc, compus din cârnați, jumări, brânză burduf, de lângă care nu lipsesc murăturile sau ceapa roșie. Apoi, felul principal aduce aminte de haiducul Pintea: poți alege „Scărița boierească” ori „Coasta lui Pintea”, amândouă având ca și preparat de bază costița de porc. Te poți drege cu o horincă, o afinată, iar după „Coasta lui Pintea” să-ți uzi gâtul cu un vin roșu. Desertul nu-i nici el mai prejos, dulceața face minuni cu niște clătite, iar dacă doriți să rămâneți tot în sfera „haiduciei”, sunt papanașii cu dulceață de afine culese din cel codru-des. Prețul pentru această ofertă este de 80 lei/persoană.

De asemenea, pentru cei care preferă și altfel de preparate decât cele tradiționale Casa Maramureșeană are alte două oferte. O variantă oferă aperitivul unde se regăsesc „gujon de pui în susan”, „cotlet arosto împănat în cârnăciori”, „ruladă de pui cu legume” etc. La felul principal se poate alege dintre: „escalop de porc”, „rulou de pui cu cașcaval”, „friptură de porc la cuptor”, „ruladă de pui bardata în bacon”, „cotlet în crustă de ierburi” și „vouillavent de pui”. În plus, la băuturile amintite mai sus se adaugă răcoritoarele și cafea expresso. Pentru această masă prețul este de 120 lei/persoană.

O altă variantă avută în vedere de Casa Maramureșeană este cea în care aperitivul este și mai generos, cuprinzând nu mai puțin de 14 preparate gustoase, printre care amintim „pieptul de pui marinat”, „coșulețul cu salată a la Rousse” și „motareline cu cherry”. Felul principal sună și el foarte apetisant pentru oricine citește:„muschiuleț de porc”, „piept de pui umplut”, „Dorada Escala”, „medalion de crap la grătar” sau „tagliatta de vită pe pat de rucola”. Ca băuturi se mai adaugă, la cele amintite, berea. Prețul la această ofertă este de150 de lei/persoană.

Întreaga atmosferă este întreținută de decorul aranjat cu multă grijă de către cei ai Casei, de muzica bună și ospitalitatea celor care servesc tot ce se pune pe mese.

Cei interesați să-și petreacă momente frumoase în Casa Maramureșeană pot să facă rezervări la telefon 0364 141 259, 0725 578 508 sau prin e-mail: [email protected]

Petreceri corporate la Casa Maramureșeană