Vine vara! Unde poți călători anul acesta?

de | | 3 Minute

Vine vara! Unde poți călători anul acesta?

Vara este tot mai aproape și îți aduce cu siguranță dorința de a exploa locuri noi și fascinante. Fie că ești un pasionat al aventurii, fie că preferi vacanțele pe plajă unde să te relaxezi în totalitate, sunt destinații pentru toate preferințele. Venim în ajutorul tău cu mai multe idei din care să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

Destinații exotice pentru iubitorii de soare și mare

Insulele Maldive sunt un paradis tropical renumit pentru plajele cu nisip alb și pentru apele cristaline. Dacă alegi o astfel de destinație trebuie să știi că este perfectă pentru snorkeling și scufundări.

Bali din Indonezia este o insulă în care vei face cunoștință cu cultura locală și te vei relaxa printre peisajele spectaculoare. De la plajele superbe la terasele cu orez și templele uimitoare, această zonă este perfectă pentru o vacanță relaxantă.

Hawaii este arhipelag cunoscut pentru vulcanii săi activi, plajele superbe și cultura locală vibrantă. Poți lua în calcul și o astfel de destinație.

City break-uri pentru o escapadă urbană

vine-vara-unde-poti-calatori-anul-acesta2 Poți opta pentru o călătorie în Barcelona și vei face cunoștință cu o combinație de arhitectură gotică și modernistă, plaje urbane și o viață de noapte foarte animată. În Paris, orașul iubirii, poți vitia monumentele iconice, muzeele de talie mondială și poți face cunoștință cu gastronimia rafinată a francezilor. O altă idee poate fi și Lisabona, un oraș cu străzi pietruite, tramvaie galbene și o atmosferă boemă.

Pentru a ajunge la aceste destinații de vis, poți utiliza motorul de căutare rapid și flexibil oferit de eSky pentru a găsi bilete de avion convenabile și adaptate nevoilor tale.

Aventuri în natură pentru iubitorii de drumeții și explorare

În parcul National Banff din Canada, spre exemplu, poți admira lacurile glaciare, munții impunători și poți lua contact cu o faună foarte bogată. De asemenea, în Alpii Elvețieni, peisajele montane spectaculoase sunt perfecte inclusiv pentru vacanțe pe timpul verii. Totodată pentru o experiență inedită recomandăm Parcul Național Torres del Paine din Chile, unde ai rute de trekking fabuloase, peisaje dramatice și natură sălbatică. Cu ajutorul aplicației eSky îți va fi mai ușor să ajungi orinde. Ai la dispoziție inclusiv bilete de avion București Cluj pentru a realiza mai ușor legăturile dintre locația ta și destinația de călătorie.

Călătorii culturale pentru exploratori pasionați de istorie

vine-vara-unde-poti-calatori-anul-acesta3Dacă ești pasionat de istorie, atunci Roma este perfectă pentru tine. Acest oraș etern cu vestigii antice și monumente istorice impresionante va avea cu siguranță ce să îți ofere de explorat. Atena este de asemenea o idee bună. Considerată leagănul civilizației occidentale, te așteaptă cu ruine antice și muzee fascinante unde să faci o incursiune în istorie. Kyoto din Japonia este o destinație interesantă pentru pasionații de istorie. Cu templele și grădinile tradiționale de aici, vei fi mereu înconjurat de cultura japoneză autentică.

Pentru a facilita călătoriile către aceste locații, poți face o rezervare într-un singur loc chiar dacă zborurile implică companii aeriene diferite. De asemenea, eSky oferă disponibilitatea unor opțiuni de călătorie alternative şi mai atractive, și un calendar intuitiv care permite alegerea celor mai ieftine opțiuni de zbor.

Opțiuni de cazare variate pentru toate bugetele

Indiferent dacă preferi hoteluri de lux, apartamente moderne, pensiuni tradiționale, hosteluri sau cabane pitorești, respectiv hanuri rustice sau vile elegante, prin eSky le poți găsi pe toate. Poți selecta pe categorii ofertele, cum ar fi de exemplu cele pentru city break, astfel încât să îți fie mai ușor să determini unde vrei să te cazezi.

Planificare ușoară și acces la informații

Cu eSky, ai acces instantaneu la toate informațiile despre călătoria rezervată și la detaliile asigurării și unităţilor medicale pe telefon. În plus, beneficiezi de protecție împotriva pierderii banilor dacă anulezi călătoria și acces la oferte speciale în fiecare zi.

După cum poți constata, nu a fost niciodată mai ușor să planifici o călătoie. Poți face totul din confortul propriei locuințe, după ce ai făcut rezervarea pe eSky, iar platforma este disponibilă și atunci când alegi alte moduri de călătorie. Ai toate datele la un loc, ceea ce face ca gestionarea concediilor și a vacanțelor să fie mai simplă și mai eficientă.

Având aceste opțiuni la dispoziție, vara aceasta poate fi una dintre cele mai interesante de până acum. Indiferent de destinația aleasă, dacă vrei un loc exotic, o aventură în natură sau doar să descoperi locuri noi, poți planifica mai ușor totul din timp.