Victor sau copiii la putere – cel mai bun spectacol

de | | < 1 Minute

Victor sau copiii la putere – cel mai bun spectacol

Victor sau copiii la putere a castigat premiul pentru cel mai bun spectacol
Victor sau copiii la putere de Roger Vitrac, regizat de Silviu Purcărete a câştigat premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol. Ediţia a XXII-a a Galei UNITER a avut loc pe 28 aprilie în Palatul Culturii din Târgu Mureş. În cadrul galei au fost premiate cele mai bune performanţe teatrale ale anului 2013, premiile fiind acordate conform deciziei juriului final alcătuit din Puiu Antemir, Alice Georgescu, Sanda Manu, Virginia Mirea şi Ion Parhon.

Victor sau copiii la putere de Roger Vitrac este al optulea spectacol al Teatrului Maghiar de Stat Cluj distins cu premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol: Strigăte şi şoapte de Ingmar Bergman (regia: Andrei Şerban, 2010), Trei surori de A.P. Cehov (regia: Gábor Tompa, 2009), Unchiul Vania de A. P. Cehov (regia: Andrei Şerban, 2007), Woyzeck de Georg Büchner (regia: Mihai Măniuţiu, 2005), Livada de vişini de A. P. Cehov (regia: Vlad Mugur, 1998), Doi gemeni veneţieni de Carlo Goldoni (regia: Vlad Mugur, 1996), În staţie de Gao Hsing Xien (regia: Gábor Tompa, 1989) au mai primit această distincţie.

victor

Spectacolul studio în Sala Mare, Victor sau copiii la putere de Roger Vitrac poate fi văzut sâmbătă, 3 mai de la ora 20.00 în Teatrul Maghiar de Stat Cluj.