Vara, sezonul plimbărilor prin Parcul Central… dar unde lăsăm mașinile? HLM Park

de | | 2 Minute

Vara, sezonul plimbărilor prin Parcul Central… dar unde lăsăm mașinile? HLM Park

Vara e deja în toi, plimbările în Parcul Central sunt tot mai dese, vremea ne îmbie să petrecem cât mai mult timp în aer liber, în zona centrală a Clujului, atât de ofertantă în activități și locații frumoase… dar ce ne facem cu parcările în zonă?

De foarte multe ori ne trezim cu această problemă a parcărilor în zona centrală, indiferent că este vorba despre zilele din timpul săptămânii sau de weekend. Suntem într-o continuă mișcare, trăim o viață dinamică, până și timpul liber trebuie să ni-l programăm ca să ne încadrăm în cele 24 de ore puse la dispoziție de Maestrul Timp.

Ne-ar fi de folos, celor care circulăm zilnic cu mașinile, să nu mai avem de-a face cu eterna situație: „n-am unde lăsa mașina”. E adevărat, mulți am prefera să parcăm mașinile cât mai aproape de destinația noastră, dar de multe ori, și mai ales în zona centrală, ne este aproape imposibil să reușim să găsim un loc potrivit.

Tocmai de aceea e important să știm că HLM Park oferă locuri de parcare chiar în inima acțiunii, pe strada Cardinal Iuliu Hossu, lângă Parcul Central. Cu aproximativ 30 de locuri de parcare puse la dispoziția clujenilor, HLM Park poate fi o salvare pentru după-amiezele în care vrei să te plimbi cu soția în Parc sau să-ți aduci părinții la o cină în centru. Locația excelentă a spațiului privat de parcare HLM îți permite să-ți adăpostești mașina ușor și la îndemână, ca să te poți bucura de programul tău liber alături de cei dragi, în inima Clujului.

Se întâmplă atât de multe lucruri în centru, în Parcul Central, mai ales în perioada verii, încât posibilitatea de a beneficia de o parcare chiar acolo unde se petrece acțiunea este extrem de avantajos. Serile voastre pot fi mai frumoase pentru că știți că puteți apela cu încredere la soluțiile de parcare oferite de HLM Park.