Vara Promoțiilor la Iulius Mall Cluj! Reduceri de până la 80%

de | | 2 Minute

Vara Promoțiilor la Iulius Mall Cluj! Reduceri de până la 80%

Este oficial! s-a dat startul celui mai atractiv sezon pentru shopping, cel al promoțiilor de vară. Dacă și tu ai pus ochii pe piese trendy și vrei să le ai în garderobă, acum este momentul să vii la cumpărături în Iulius Mall Cluj. Brandurile tale preferate au topit prețurile cu până la 80%. Descoperă catalogul complet al ofertelor de vară pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj!

Zilele călduroase sunt semn că vacanța se apropie, dar și că vin valurile de promoții estivale la Iulius Mall Cluj. Dacă ești pasionat de modă sau ești în căutarea articolelor pe care vrei să le ai în bagajul pentru concediu, te așteptăm la cumpărături. Magazinele de îmbrăcăminte din Iulius Mall au redus prețurile cu până la 60%. Așa că nu îți rămâne decât să vizitezi brandurile cu ținute în tendințe și să alegi piesele de care te-ai îndrăgostit. Pimkie, Motivi, Stefanel, Invidiauomo, Seroussi, D’S Damat, Mizar, Mathilde, Guess by Marciano, Golden Point și multe alte locații te întâmpină cu discounturi substanțiale.

Pentru că încălțămintea definește un outfit cool, vei găsi pantofii de vacanță preferați și accesoriile care să te însoțească în călătorii la prețuri ispititoare. Și asta pentru că promoțiile din magazinele de profil ajung până la 50%. Vino la Il Passo, Parfois, Bata, Deichmann și vei găsi încălțămintea potrivită.

Și dacă iubești mișcarea și petrecerea timpului în aer liber, ai nenumărate motive să vii la cumpărături în Iulius Mall. Nike, Sport Vision, U Man și Kix au tăiat până la jumătate din prețuri. Copiii se pot bucura și ei de o ofertă variată de articole la prețuri atractive. Noriel afișează discounturi de până la 70%, în timp ce Coccodrillo îi ajută să se distreze din plin în vacanța mare, cu articole la promoții de până la 50%.

Din bagajul pentru o vacanță reușită nu pot lipsi cosmeticele. La Sephora poți beneficia de discounturi de până la 80%, iar la Melkior, MAC Cosmetics, Sole, Marionnaud și Elmafarm descoperi oferte de nerefuzat. Nu uita de bijuterii și accesorii! Ai promoții de până la 80% la Millefiori și de până la 50% la Swarovski, Kultho, Splend’or, Samsonite și altele.

Lista reducerilor continuă și la magazinelor cu produse pentru casă sau de servicii, iar apetisante sunt și ofertele pregătite de operatorii din food court şi cafenelele din Iulius Mall Cluj. Catalogul complet al promoțiilor estivale poate fi accesat aici!