Vara asta începe cu ”Cluj Never Sleeps 9.0”

de | | 2 Minute

Vara asta începe cu ”Cluj Never Sleeps 9.0”

Federația Tinerilor din Cluj dă startul acestei veri cu cele mai vibrante activității culturale! Aflat la cea de-a noua ediție, ”Cluj Never Sleeps” promite activități și experiențe inedite comunității clujene.

Piața Unirii va prinde iar viață în perioada 2 – 4 Iunie cu ajutorul activităților și instalațiilor care ne vor introduce în sufletul conceptul din acest an, și anume reCreate. Evenimentul aduce în prim-plan creativitatea și inovația ca mijloace prin care putem redescoperi și recrea orașul în care trăim. Prin tematica ReCreate, dorim să stimulăm imaginația și să încurajăm proiecte care combină arta și tehnologia pentru a transforma spațiile urbane în locuri pline de viață și inspirație.

cluj never sleeps 0.0 2023 . 1

Pe parcursul evenimentului, vei avea oportunitatea să participi la workshop-uri interactive, să te implici în proiecte colaborative, vei cunoaște oameni pasionați de artă, vei avea ocazia să îți extinzi rețeaua de contacte și să te inspiri de la alți creatori și inovatori din Cluj-Napoca. Cluj Never Sleeps oferă o varietate de activități captivante și inedite, care te vor încânta. Printre acestea se numără celebrele Silent Party și Midnight Snack, care promit să aducă momente de distracție și savoare.

Cluj Never Sleeps: ReCreate se desfășoară pe parcursul a trei zile intense, în care orașul devine un laborator de creație. Fiecare pas pe care-l faci prin acest oraș devine o oportunitate de a descoperi și redescoperi frumusețea și potențialul pe care-l are Clujul.

Cu fiecare ediție, ”Cluj Never Sleeps” reușește să aducă mai aproape comunitatea clujeană, sprijinind artiștii locali talentați și oferindu-le oportunitatea de a se afirma într-un mod cât mai unic, liber și creativ.

cluj never sleeps 9.0 2023

În perioada 2 – 4 Iunie te așteptăm în Piața Unirii să #reCreate împreună imaginea Clujului! Ca în fiecare an, evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, a Consiliului Județean Cluj și Visit Cluj.

Pentru mai multe detalii vă invităm să ne urmăriți pe Instagram, Facebook și pe pagina evenimentului.


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.