Petrece-ti vara in Grecia, pe Insula Evia – destinatia perfecta de vacanta!

de | | 2 Minute

Petrece-ti vara in Grecia, pe Insula Evia – destinatia perfecta de vacanta!

Update: Mai sunt doar 9 locuri disponibile!

Mulți dintre noi începem deja să ne facem planuri pentru vacanța de vară sau zilele libere pe care ni le vom lua de la muncă. Unii tânjim după momente de liniște, după-amieze petrecute alături de cei dragi, alții vrem puțină adrenalină (poate pe drumuri de munte?), altora ne e dor de mare…

Iată de ce Grecia este una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță și de călătorie. O îmbinare armonioasă de munte, mare, liniște și exotism ne invită an de an la relaxare.
Dacă ideea unor zile de vară petrecute în Grecia, pe Insula Evia, vă surâde, agenția de turism Crisoldo Tur vine cu o propunere:

Stațiunea Pefki, Insula Evia (Grecia), plecare pe 21 august 2015 din Cluj, transport autocar + 7 nopți cazare incluse în preț.

Prețurile variază ușor, în funcție de locul de cazare, astfel:
1. Vila Santis*** – 189€ / persoană + 10€ / persoană taxă feribot.
2. Vila Niki** – 179€ / persoană + 10€ / persoană taxă feribot
3. Vila Hristos** – 179€ / persoană + 10€ / persoană taxă feribot

Prețurile de mai sus sunt promoționale și puteți beneficia de ele dacă vă înscrieți până la data de 30 mai 2015. Mai sunt doar 9 locuri disponibile!
Alături de grup va fi și Rareș Solomon, de la Crisoldo Tur, deci veți beneficia și de un ghid turistic în limba română.

insula evia pefki vacanta grecia cluj crisoldo turInsula Evia sau Eubeea, cum o numesc grecii, este a doua insulă ca mărime a Greciei, după insula Creta, fiind situată în largul coastei de est a Greciei Centrale, în Marea Egee. Considerată ,,perla Egeei”, Evia a devenit una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță în rândul grecilor (în special a localnicilor din Atena). Cu multe plaje aurii în partea de nord, grădini de măslini, livezi de pomi fructiferi, grâu și podgorii întinse în partea centrală și zone preponderent muntoase, cu râuri și cascade în partea sudică, Evia pare un paradis, conturat de golfuri largi sau discrete și înconjurat de apele albastre-turcoaz ale Mării Egee.

Stațiunea Pefki, destinația vacanței propuse de Crisoldo Tur, se află în nordul insulei și este recomandată celor care își doresc liniște și relaxare. Cu un peisaj pitoresc, unde marea și muntele trăiesc în armonie perfectă, cu dealuri pline de livezi de măslini, mica stațiune își cucerește negreșit vizitatorii.

Zile de vară calde și liniștite la Marea Egee – o propunere de vacanță tentantă 🙂
Dacă vă surâde ideea, mai jos aveți datele de contact de la Crisoldo Tur.
Pentru a beneficia de prețurile promoționale, tot ce trebuie să faceți este să menționați Cluj.com în momentul înscrierii.

Crisoldo Tur – Travel Agency
Adresa: Republicii, nr. 3, Cluj Napoca
Tel: 0040371077499
Tel/fax: 0040264236170
Mobil: 0040727892322
Web: facebook.com/crisoldotur

sursa foto: http://deustravel.rs/