S-au pus în vânzare bilete la meciurile României la FIBA EUROBASKET 2017

de | | 3 Minute

S-au pus în vânzare bilete la meciurile României la FIBA EUROBASKET 2017

Federația Română de Baschet, organizator al FIBA EUROBASKET 2017 în România, anunță că de joi, 29 septembrie 2016, se pun în vânzare biletele și pachetele de bilete pentru meciurile României (Follow My Team) la FIBA EUROBASKET 2017. Acesta va fi cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în țara noastră.

Conținutul pachetelor și prețurile au fost anunțate oficial în cadrul conferinței de presă ce a avut loc joi, 29 septembrie, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca, locul unde se vor disputa meciurile FIBA EUROBASKET 2017 în România.

Astfel, biletele se pot cumpăra de astăzi pe www.eurobasket2017tickets.ro sub formă de abonamente la cele 5 meciuri ale României sau la toate cele 15 meciuri ale giganților Europei ce se vor disputa la Cluj-Napoca. Până pe 22 noiembrie 2016, se acordă reduceri semnificative de preț:
– 40% reducere pentru abonamentul „Follow My Team” (pentru cele 5 meciuri ale României) – cu prețuri între 150 lei – 600 lei, în funcție de categorie.
– 45% reducere pentru „Tournament Pass” (pentru toate cele 15 meciuri ce se vor juca la Cluj-Napoca) – prețuri începând de la 265 lei.

Primele persoane care și-au cumpărat astăzi bilete la meciurile României au fost Emil Boc, Primarul Municipiului Cluj-Napoca, tenismenul Horia Tecău, Campion Mondial, câștigător de Grand Slam și simbol al performanței în sportul românesc și membrii formației Holograf – Tino Furtună și Edi Petroșel, pentru a transmite public un mesaj de susținere a echipei României în confruntarea cu giganții din FIBA EUROBASKET.

“Îmi place baschetul, pentru mine e un lucru foarte natural să îmi cumpăr bilet. Voi fi prezent acolo în primul rând și îi încurajez pe toții fanii baschetului din România să meargă să cumpere bilet și să fie prezenți acolo, pentru că este un eveniment cu care se întâlnesc rar”, declară Horia Tecău.

FIBA EUROBASKET 2017 se va juca pentru prima dată în istorie și în România, în Cluj-Napoca.

Românii sunt invitați să fie alături de Naționala de baschet “Vulturii” în acest Campionat, momentul fiind cu atât mai important cu cât este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când echipa României va înfrunta giganții europei la FIBA EUROBASKET.

FIBA EUROBASKET 2017 se va disputa în perioada 31 august – 17 septembrie 2017, în 4 orașe: Cluj-Napoca (România) – în perioada 31 august – 8 septembrie 2017, Istanbul (Turcia), Helsinki (Finlanda) și Tel Aviv (Israel), fiecare dintre acestea oferind individual propriile pachete de bilete la marele eveniment sportiv. Biletele la meciuri s-au pus în vânzare în Israel de marți, 27 septembrie, și în Turcia de miercuri, 28 septembrie, urmând România – joi, 29 septembrie și Finlanda – vineri, 30 septembrie.

Evenimentul va aduce la Cluj-Napoca un spectacol total de baschet la cel mai înalt nivel, unic în România, la care va lua parte și echipa României de baschet.
Iubitorii de sport sunt invitați să își cumpere bilete din timp pentru a beneficia de reduceri mari de preț și să fie alături de Naționala de baschet, “Vulturii”, într-un moment istoric, când va intra din nou pe teren la cea mai importantă competiție europeană de baschet, după o absență de 30 de ani.

„EuroBasket 2017 pentru mine, într-un fel, înseamnă totul”
– Vlad Moldoveanu – 

Prezent la conferința de presă, Vlad Moldoveanu, etalon al echipei naționale de baschet – Vulturii, recent desemnat și „Jucătorul etapei a I-a din LNBM”, a punctat importanța acestui eveniment pentru baschetul românesc, pentru echipă, dar și pentru românii care au ocazia să își susțină echipa și să ia parte la o competiție sportivă de mare amploare.

bilete la meciurile României la FIBA EUROBASKET 2017

În timp ce pe 22 noiembrie 2016 va avea loc tragerea la sorți a grupelor, Adrian Voinescu – Director Comitet de organizare EuroBasket 2017 România, alături de Mircea Cristescu – Head of Operations la EuroBasket 2017 și Vicepreședinte al Clubului U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, au menționat deja faptul că se știe deja că România va fi în grupă cu naționala Croației. Totodată, în decursul zilei de vineri, 30 septembrie, România își va putea alege un partener, deci vom putea știi în curând și cea de-a două echipă din grupă. Decizia va lua în calcul criterii de imagine, de șanse de câștig, precum și de atragerea publicului la meciuri.

Despre Federația Română de Baschet

Federația Română de Baschet (FRB) a fost fondată în 1931 și este membru fondator al Federației Internaționale de Baschet (FIBA) începând din 1932. FRB organizează, conduce și dezvoltă activitatea baschetbalistică din România, promovând național și internațional acest sport. Este formată din structuri sportive cu secții de baschet și asociații în județele țării și în București. www.FRBaschet.ro

Despre FIBA

FIBA (fiba.com) – organizație mondială a baschetului – este o asociație independentă formată din 215 Federații de Baschet din întreaga lume, având recunoaștere din partea Comitetului Internațional Olimpic (IOC) ca unică autoritate competentă în baschet.