Vamos a la Playa… în Cluj: malul Someșului se transformă în litoral

de | | 2 Minute

Vamos a la Playa… în Cluj: malul Someșului se transformă în litoral

De data aceasta atmosfera plajelor de vacanță vine la noi acasă. Între 7 și 12 august malul râului Someș se transformă în litoral.

Plaja Grigorescu e un loc plin de farmec. Are și o plajă de nisip și un tăpșan înierbat, are sălcii bătrâne și umbroase, și mai ales are apa râului la picioare.

Noi îi vom aduce distracția și relaxarea. Piscine, șezlonguri, jocuri de plajă și de societate, muzica ambientală, concursuri, quiz, ateliere pentru copii, concerte, petreceri, ateliere culinare, food & drinks și, mai ales, aerul de vacanță.

RadioVacanța, turnul salvamarului, pozarul, cantina, porumbul fiert, berea, dar mai ales atmosfera de terasă ne vor ajuta să ne simțim „ca la mare”.


[foto: Urbannect » edițiile trecute Vamos a la Playa]

Pentru o săptămână litoralul se mută în Cluj!

Vamos a la Playa este un concept construit de Urbannect cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

A debutat în 2015 și s-a desfășurat în luna august a fiecărui an, în aceeași locație: Plaja Grigorescu. Proiectul susține strategia noastră de a promova experimentarea nemijlocită a spațiului public și de încurajare a cetățeniei active. Reunește conceptele de Urban Living Room și Beaches in the City, invitând cetățenii să devină actori în transformarea dinamică a orașului. El este un experiment destinat să demonstreze că orașul câștigă succes și notorietate prin acțiuni inovative, dezvoltate interactiv, la nivelul străzii.

Atât programul evenimentului cât și alte detalii se găsesc pe eventul de facebook: Vamos a la Playa 2018.