Vacanțe cu adrenalină la Polus!

de | | < 1 Minute

Vacanțe cu adrenalină la Polus!

În perioada 8 mai 2015, ora 08:00 AM – 21 iunie 2015, ora 10:00 PM, cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin din Polus Center le aduc șansa clienților centrului comercial de a câștiga una din cele 3 vacanțe pentru patru persoane la Poiana Brașov. Aici, întreaga familie se va putea bucura de o experiență de neuitat alături de piloții Napoca Rally Academy. Pe lângă pensiunea completă și accesul la SPA, fericiții câștigători vor avea parte de un mini curs de pilotaj ce include driving pe circuit, simulator de derapaje și experiență de copilot în mașinile de raliu NRA, iar cei mici vor avea parte de distracție pe circuitul special de karting. În plus, în cadrul loteriei publicitare mai sunt puse la bătaie două locuri la shakedown Transilvania Rally și patru biciclete KTM.

Și asta nu este tot. Secțiunea răzuibilă a taloanelor de participare le aduc șansa clienților centrului comercial, de a câștiga pe loc, unul din sutele de premii instant acordate de către partenerii loteriei publicitare: QuickMobile, Pietra, Bigotti, Chantall, Pada Murre, Yellow Store, Divertis Shop și Musette.
Tragerile la sorți pentru desemnarea fericiților câștigători ai marilor premii vor avea loc în data de 22 iunie 2015, ora 05.00 PM, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații, din incinta Polus Center.
Regulamentul loteriei publicitare se găsește pe www.poluscentercluj.ro