Vacanțe cu adrenalină la Polus – se apropie de final

de | | 2 Minute

Vacanțe cu adrenalină la Polus – se apropie de final

Clujenii mai au la dispoziție doar două săptămâni pentru a intra în cursa pentru marile premii ale loteriei „Vacanțe cu adrenalină la Polus!”. Tragerile la sorți pentru desemnarea câștigătorilor celor trei vacanțe la Poiana Brașov, a celor
două locuri la shakedown Transilvania Rally și a celor patru biciclete KTM vor avea loc luni, 22 iunie 2015.

Până pe 21 iunie 2015, ora 10:00 PM, cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin din Polus Center le aduc șansa clienților centrului comercial de a câștiga una din cele 3 vacanțe pentru patru persoane la Poiana Brașov. Fericiții câștigători se vor putea bucura de o experiență de neuitat alături de piloții Napoca Rally Academy. Pe lângă pensiunea completă și accesul la SPA, aceștia vor avea parte de un mini curs de pilotaj ce include driving pe circuit, simulator de
derapaje și experiență de copilot în mașinile de raliu NRA, iar cei mici vor avea parte de distracție pe circuitul special de karting.

În plus, în cadrul loteriei publicitare mai sunt puse la bătaie două locuri la shakedown Transilvania Rally și patru biciclete KTM.
Și asta nu este tot, sute de premii oferite de către partenerii centrului comercial, pot fi câștigate pe loc prin intermediul secțiunii răzuibile a taloanelor de participare.

Tragerile la sorți pentru desemnarea câștigătorilor marilor premii vor avea loc în data de 22 iunie 2015, ora 05.00 PM, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații, din incinta Polus Center.

Parteneri: QuickMobile, Pietra, Bigotti, Chantall, Pada Murre, Yellow Store, Divertis Shop și
Musette.

Regulamentul loteriei publicitare se găsește pe www.poluscentercluj.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare.

Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.